OVA ŽENA JE RODILA FANTASTIČNU RUŠKU: Pogledajte kako izgleda, JAKO LIČE! (FOTO)
Ruška Jakić, Foto: RTV Pink printscreen

kao bliznakinje

OVA ŽENA JE RODILA FANTASTIČNU RUŠKU: Pogledajte kako izgleda, JAKO LIČE! (FOTO)

Vidi se na koga je nasledila lepotu!

Objavljeno:

Prepoznatljiv duh i jedinstvena pozicija koju je zauzela u domaćem javnom prostoru naširoko su poznati našoj javnosti, ali majka Ruške Jakić mogla bi da bude još jedan deo slagalice koja otkriva tajnu uspeha ove voditeljke.

1 / 7 Foto: Printscreen

Ruška je uvek isticala da je dobru genetiku, zahvaljujući kojoj i u poznim osamdesetim ima odličnu formu, nasledila od svoje majke a sada kad je tu i fotografija koja dokazuje njene tvrdnje apsolutno je jasno odakle je ona povukla svoju prepoznatljivu lepotu.

Naime, nedavno je na društvenim mrežama osvanula fotografija na kojoj ne samo da se vidi majka Ruške Jakić već je tu i njen brat Branko, ali i sama voditeljka pa možemo vieti kako je u mladosti izgledala.

U opisu stoji da joj se majka zvala Evgenija Barberis a nosila je pola češko a pola grčko poreklo. Fotografija je nastala pedesetih godina prošlog veka u njihovoj porodičnoj kući u beogradskom naselju Lion.

Kada je jednom prilikom voditeljka opisivala faktore svoje mladolikosti nije propustila da istakne značaj koji je u tome nosila majka Ruške Jakić.

- Neprestano radim na sebi i volim svaki dan koji osvane, zahvalim se Bogu što sam živa, zdrava i što me ništa ne boli. Nemam naviku da vežbam i radim na održavanju linije, samo pijem dosta vode jer znam da je to organizmu potrebno. Verovatno sam dobru genetiku nasledila i od majke, Evgenije Barberis, ona je bila polu-Čehinja, polu-Grkinja i u poznim godinama je izgledala fantastično - izjavila je Ruška.

Bonus video:

01:07

KONAČNO! Ruška Jakić progovorila o godinama: Sve zanima koliko ih tačno ima, a sad OTKRILA KAKO IH BROJI! ŠOK

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.