NIKO NIJE ZNAO DA SE OVO DESILO NA VENČANJU ARKANA I CECE: Morali su da ODU, a gostima su SAOPŠTENE OVE REČI!
Foto: Profimedia

ŠOK

NIKO NIJE ZNAO DA SE OVO DESILO NA VENČANJU ARKANA I CECE: Morali su da ODU, a gostima su SAOPŠTENE OVE REČI!

– Dragi gosti, u ime moje supruge i u moje ime ja vam se zahvaljujem i nama je bila velika čast što ste bili na našoj životnoj svečanosti, na našem venčanju i slavlju

Objavljeno:

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i dan danas govori o svojoj najvećoj ljubavi, pokojnom suprugu Željku, po kome je njen unuk dobio ime.

Svetlana i Željko Ražnatović Arkan su se venčali u hotelu Interkontinental, a svim zvanicama je jedna stvar ostala zauvek u sećanju. Naime, mladenci su ga iznenada prekinuli i napustili svečanu salu.

Minut pre toga, mladoženja Arkan se obratio gostima koji su bili pomalo zatečeni i objasnio zbog čega on i njegova novopečena supruga odlaze.

1 / 6 Foto: Printscreen/jutjub

– Dragi gosti, u ime moje supruge i u moje ime ja vam se zahvaljujem i nama je bila velika čast što ste bili na našoj životnoj svečanosti, na našem venčanju i slavlju. Kao što znate, i običaji nalažu da prvo mladenci izađu jer mi imamo da odradimo još mnogo toga! Hvala vam svima- rekao je tada Arkan, a onda su gosti uz aplauz i pesmu orkestra ispratili mladence do izlaza iz hotela gde su se oni džipovima uputili u svoj dom.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.