OVO JE DA TI SRCNE PUKNE: Marija Mikić okačila FOTKU SVOJE BEBE pa OBJAVOM ZAKUCALA SRBIJU!
Foto: Promo

emotivno

OVO JE DA TI SRCNE PUKNE: Marija Mikić okačila FOTKU SVOJE BEBE pa OBJAVOM ZAKUCALA SRBIJU!

S obzirom da je posvećena bebi i porodici, često je emotivna i setna, a ovoga puta se setila perioda kada je ona bila mama i gledala majčine slike, te je došla na ideju da za svoju ćerku napravi sličnu uspomenu

Objavljeno:

Pevačica Marija Mikić, nedavno je postala majka malene Đurđe, koja je ponosnim roditeljima ulepšala život i dom.

Marija često objavljuje fotografije svoje nove životne uloge, nevenčanog supruga Jovana koji joj je ogromna podrška, ali i daje savete mladim mamama.

1 / 6 Foto: INSTAGRAM.COM/WWWMARIJAMIKICCOM

S obzirom da je posvećena bebi i porodici, često je emotivna i setna, a ovoga puta se setila perioda kada je ona bila mama i gledala majčine slike, te je došla na ideju da za svoju ćerku napravi sličnu uspomenu. Pevačica je na svom Instagramu postavila fotografiju i napisala dirljiv tekst posvećen svojoj majci i bebi.

Sećam se kad sam gledala slike svoje majke iz perioda kada me je rodila, dok su još bili analogni fotoaparati. I uvek sam joj pričala: "Joj mama kakva si, ne ličiš na sebe". Evo ti sine, Djurdja, 02:22, ovu ću sliku da ti pokažem kad me budeš pitala jedog dana, a ne one sređene i našminkane. Ljubav se pobrinula za šminku, sreća za frizuru, a za nokte... njima nema spasa... - napisala je Marija.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.