ZORAN MARJANOVIĆ JE FOLK PEVAČICI POMOGAO U KARIJERI, A LEPA BRENA JE ODBILA OVO: Istina uvek IZAĐE na VIDELO!
Foto: Stefan Stojanović

OVO NISTE ZNALI

ZORAN MARJANOVIĆ JE FOLK PEVAČICI POMOGAO U KARIJERI, A LEPA BRENA JE ODBILA OVO: Istina uvek IZAĐE na VIDELO!

Popović je svojevremeno izjavio da je u njenu karijeru najviše ulagao

Objavljeno:

Tanju Savić je proslavila pesma “Zlatnik” koju je snimila davne 2008. godine, a Popović je tokom jedne od Grandovih emisija otkrio da je ta pesma prvo bila ponuđena Lepoj Breni, ali je ona odbila i rekla da bi najbolje bilo da je Savićeva snimi.

– “Zlatnik” kao tvoj najveći hit… Tu pesmu sam doneo Lepoj Breni i rekao sam “Breno, ovo je pesma za tebe”, ona je poslušala tu pesmu i rekla: “Sale, pesma je prelepa, ja bih tu pesmu dala Tanji Savić”- otkrio je Popović, a Tanja nije mogla da veruje, te se pevačici javno zahvalila.

Tanja Savić 2008. godine izbacila je jedan od svojih najvećih hitova, a po mišljenju mnogih i najveći - pesmu "Zlatnik". Međutim, sve do 2. aprila 2016. godine, kada je ubijena pevačica Jelena Marjanović, nije bilo poznato da je "Zlatnik" delo nje i njenog muža Zorana koji je uradio aranžman.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

Podsetimo, Popović je svojevremeno izjavio da je u Tanjinu karijeru najviše ulagao, verujući da će zahvaljujući svom glasu naslediti Svetlanu Cecu Ražnatović.

– Najviše smo očekivali od Tanje Savić. Ona je jedna vanserijska pevačica. Divna, lepa, mlada devojka koja se u “Zvezdama Granda” pojavila sa svojih 19 godina. Pevačica koja je sigurno mogla da nasledi Cecu Ražnatović i koja je na početku karijere imala prave hitove. Mi smo joj birali pesme i vodili njenu karijeru. Međutim, splet različitih okolnosti je doveo do toga da je jednostavno nema. Mislim tu je ona, ali nije to ta Tanja Savić za koju smo mislili da će biti stvarno vrhunska zvezda – objasnio je Saša Popović ranije za domaće medije.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.