DEKOLTE MAMI NA GREH! Tanja Savić odlučila da pokaže PRIRODNO POPRSJE, ali nije samo ostalo NA TOME! (FOTO)
Foto: Printscreen/Pink

OPA BATO!

DEKOLTE MAMI NA GREH! Tanja Savić odlučila da pokaže PRIRODNO POPRSJE, ali nije samo ostalo NA TOME! (FOTO)

Kupaći joj stoji odlično!

Objavljeno:

Tanja Savić otišla je na zasluženi odmor, a pevačica je svoje fanove počastila fotografijama na kojima je pozirala samo u bikiniju.

Tanja je aktivna na društvenim mrežama, pa je tako na svom Instagram profilu objavila fotke sa putovanja, a od prizora mnogima je zastao dah.

Savićeva je u prvi plan istakla bujno poprsje, ali ni njena zavidna figura nije prošla nezapaženo.

- "Prelepa kao po navici", "Bila i ostala najlepša", "Najbolja pevačica koja vrhunski izgleda i peva", "Prirodna lepotica" - samo su neki od komentara ispod Tanjine fotografije.

Tanja je jedina od njene generacije takmičara "Zvezda Granda" koja je dostigla taj nivo uspeha i popularnosti. Kako kaže, rado se priseća tih mlađih dana.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/tanja_savic_private

- Setim se tog lepog perioda, najlepšeg, kada smo svi počinjali. Svi smo bili kao Brena, harali smo Srbijom i Balkanom. Radili smo po dva nastupa na dan, bili smo mladi. Zato sam ja sada ovde gde jesam, zahvaljujući mojoj publici koja me podržava i danas. Nažalost, nisam ostala u kontaktu sa ostalima iz takmičenja, jer je svako krenuo svojim putem. Imamo svi decu, porodicu, pa nemamo vremena. Čujem da se Bane Mojićević nešto mota po Smederevu, pa se možda i sretnemo - rekla je Tanja Savić nedavno za Informer.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.