MAŠA TERZIĆ KONAČNO POKAZALA SINA! Jedan detalj o ocu deteta posebno intrigira (FOTO)
Maša Terzić, Foto: Instagram printscreen

mališa

MAŠA TERZIĆ KONAČNO POKAZALA SINA! Jedan detalj o ocu deteta posebno intrigira (FOTO)

Sin Maše Terzić preslatka je beba, po svemu sudeći lepotan na mamu

Objavljeno: 16:11h

Pre tačno mesec dana sin Maša Terzić, ćerke generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, došao je na svet, a ponosna mama sve do danas izbegavala je da dečaka predstavlja javnosti, vodeći brigu prvenstveno o njegovom zdravlju i intimi.

Maša Terzić
foto: Instagram

Budući da je maleni Kolja, kako mu je ime dala, presladak i već osvaja srca njenih prijatelja i članova porodice, atraktivna brineta, koju javnost zna po vezi sa Veljkom Ražnatovićem, poklekla je pred izazovom i ipak fotografiju sina objavila na "Instagramu".

Na njoj njih dvoje poziraju okruženi hiljadama crvenih ruža, koje je Maši poklonio budući suprug, a Koljin otac, što je sliku učinilo dodatno lepom i dirljivom.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen

Veliku pažnju javnosti privukao je ovaj Mašin potez, a osim komentara koliko je dečak sladak i lep, ispod slike pojavila su se i zapitkivanja ko je misteriozni biznismen kojem je ćerka Zvezdana Terzića rodila dete.

Ono malo što se zna je da je u pitanju poslovni čovek, sa razvijenim i vrlo uspešnim biznisom koji izbegava medije i pojavljivanja na javnom događaju. Zna se i da je Mašu romantično zaprosio kao i da će je za ženu uzeti na destinaciji van Beograda.

Maša Terzić
foto: Printscreen Instagram

Zaljubljeni par planira da se venča na egzotičnoj destinaciji uz prisustvo 50 zvanica, a sin Maše Terzić imaće počasno mesto i zadatak, stoga se sa svadbenim veseljem čeka da on malo poraste.

Bonus video:

00:09

TRUDNA MAŠA TERZIĆ BLISTA NA VENČANJU ROĐAKE I FUDBALERA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.