"BIO SAM MAMIN I TATIN SIN!" ACO PEJOVIĆ ISKRENO O ODRASTANJU: Nije bilo lako...
Aco Pejović, Foto: Emilija Jovanović

objasnio

"BIO SAM MAMIN I TATIN SIN!" ACO PEJOVIĆ ISKRENO O ODRASTANJU: Nije bilo lako...

Aco Pejović je otkrio kako će se ponašati prema budućim zetovima, kad za to dođe vreme.

Objavljeno: 22:00h

Pevač Aco Pejović, koji je nedavno pričao o teškom odrastanju, ima dug i skladan brak i vodi život bez skandala, a osim što je odličan u svom poslu i ima zavidnu karijeru, poznato je da mu je prodica na prvom mestu, jer je i on sam tako vaspitan.

Aco Pejović
foto: Emilija Jovanović

"Ne sećam se sam imao neke komplekse kao mali. Tako smo vaspitani, da od nekih svojih nedostataka ne napravimo komplekse. Odrastao sam u radničkoj porodici, imalo se koliko se imalo, nismo mogli da se razbacujemo i da budem neki mamin i tatin sin. Ja jesam bio mamin i tatin sin, kome su roditelji pružali ljubav, a ne neki silni novac. Vaspitavan sam da niko ne može da mi nabije komplekse. Nisam ih imao ni u fizičkom smislu. Mislim da sam kao klinjo bio normalan. Nisam voleo da prozivam drugu decu koja su imala neki problem ili nedostatak, jednostavno nisam bio surovo dete. Mislim da sve to ide iz kuće", ispričao je Aco.

1 / 9 Foto: Milovan Milovanović

Ponosan je otac tri naslednice koje su izrasle u mlade, vaspitane, kulturne i skromne devojke, a Aco se trudio da im odmalena usadi prave vrednosti.

"Sve ono što je potrebno jednom pravom hrišćaninu, da je vernik, da je pošten, častan, bez imalo gordosti, dobar u svakom pogledu prema prijateljima i svim drugim ljudima, da bude oprezan, da ne gleda sa visine. To je ono što ja tražim od njih", rekao je Aco i prokomentarisao kakav će biti prema budućim zetovima.

Aco Pejović
foto: Story / Luka Šarac

"Nastojaću da momke dovode kući, jer ja moram da znam s kim će moje dete da izađe i s kim će da ode u grad i provede vreme, to je danas normalno", rekao je Pejović svojevremeno i dodao da se nada da će naslednice same dobro preslišati momke pre njega.

Bonus video:

02:05

Aco Pejović održao vrhunski koncert u Banjaluci

(Espreso/Grand online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.