DEJAN DRAGOJEVIĆ POKUŠAO DA SKOČI SA TERASE U EGIPTU: Kamera sve snimila, POTRESNA SCENA!
Foto: Printscreen

šokantan prizor

DEJAN DRAGOJEVIĆ POKUŠAO DA SKOČI SA TERASE U EGIPTU: Kamera sve snimila, POTRESNA SCENA!

Naime, ta video igrica je poznata po junaku koji stalno izvodi egzibicije i skače sa ivice zgrade na drugu ivicu, te je i Dejan zapretio da će joj pokazati

Objavljeno: 20:13h

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić konačno su se uputili u Egipat na njihovo prvo zajedničko putovanje. Njih dvoje su više nego zaslužili da uživaju na moru i da odmore od slave koja im je vidno porasla nakon učešća u petoj sezoni Zadruge.

Iako su na godišnjem odmoru, oni nisu odustali od snimanja za svoj Jutjub kanal te su odlučili da urade video šta rade u Egiptu. Jedan detalj je posebno privukao pažnju.

- Ovde je prelepo! Deki se potpuno uklapa sa Egipćanima još kad dodatno pocrni neće biti nikakve razlike - otkrila je Aleks o svojim prvim utiscima u Egiptu.

Oni su za gledaoce snimili kako izgleda luks hotel u kome su odseli i pokazali pogled sa njihovog balkona.

Nikako nisu mogli da se dogovore na šta ih orijentalna arhitektura hotela podseća. Dok je Aleks tvrdila da je atmosfera podseća na "Aladina i čarobnu lampu", bajku persijsko-arapske zbornika "1001 noć", po čijim motivima je snimljen i istoimeni crtani film, Deki je tvrdio da sve izgleda kao iz video-igre "Princ od Persije" po kojoj je takođe urađen igrani film.

1 / 8 Foto: Printscreen

Pošto njih dvoje nikako nije moglo da se složi, Deki je hteo da joj demonstrira.

Naime, ta video igrica je poznata po junaku koji stalno izvodi egzibicije i skače sa ivice zgrade na drugu ivicu, te je i Dejan zapretio da će joj pokazati.

On se zaleteo i podigao nogu, a Aleks je u tom trenutku bila šokirana te je ućutala. Deki je vrlo brzo spustio nogu i pokazao da se samo šali i da neće zaista da skače sa zgrade.

žDejan i Aleks su obećali još video-klipova sa njihovog putovanje, a ovaj prvi možete da pogledate u nastavku.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.