CECA OTELA KARLEUŠI NAJBOLJU DRUGARICU! NOVI RAT NA POMOLU: Sve isplivalo u JAVNOST, frapiraćete se! (FOTO)
Ceca Ražnatović, Foto: Damir Dervišagić

šok

CECA OTELA KARLEUŠI NAJBOLJU DRUGARICU! NOVI RAT NA POMOLU: Sve isplivalo u JAVNOST, frapiraćete se! (FOTO)

Bez dlake na jeziku!

Objavljeno: 16:08h

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno imala koncert u Kraljevu, koje nije posetila dugi niz godina. Ekipa emisije "EKSKLUZIVno" našla se na licu mesta i porazgovarala sa Cecom, koja nije krila sreću zbog posete ovom gradu.

- Ja sam presrećna, ne pamtim kad sam poslednji put bila u Kraljevu. Presrećna sam, ovakva euforija, divan koncert... - istakla je Ceca.

- Umorna sam, više ne znam gde sam pošla, gde sam došla. Svaki drugi dan imam koncert u drugom gradu, idem u Crnu Goru sad. Što se repertoara tiče, nikad nisu svi zadovoljni. Jedni bi da pevam nešto, drugi drugo. Narodu nikad ugoditi. Ja volim da komuniciram sa publikom, volim da se našalim, osetim bliskost sa publikom. Ja ne radim kao mašina. Energiju dobijam od svoje publike. Ne moraš da budeš go da bi imao masu na koncertima, mogu i džak da obučem, publika bi me slušala - ispričala je zvezda, pa nastavila:

- Ja sam srećna, zadovoljna, ispunjena žena. Dovoljno mi je da mi je porodica živa i zdrava, karijera je blistava. Bogu sam zahvalna na svim blagodetima - rekla je ona.

1 / 7 Foto: Milovan Milovanović

Ceca je pohvalila svoju koleginicu Daru Bubamaru.

- Dara je moja dugogodišnja drugarice, mi smo drugarice sa početka devedesetih. To prijateljstvo nikad nije doživljavalo oscilacije, uvek je imalo zdrave temelje, ja nju obožavam. Ona mene uvek tako nasmeje. Pozitivna žena, puna pozitivne energije. I kod nje nikad nisam primetila ni gram zlobe prema drugim ljudima, samo gleda sebe, svoju porodicu i udri brigu na veselje. Što je prelepa osobina kod nje, samo širi pozitivnu energiju. - ispričala je pevačica.

Bonus video:

20:37

Ceca Ražnatović intervju sa kandidatima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.