INSPEKTOR BLAŽA IZNENADIO PUTNIKE VOZA!
Foto: Sky Music

beer fest!

INSPEKTOR BLAŽA IZNENADIO PUTNIKE VOZA!

Putnike u brzom vozu je nedavno iznenadio muzičar Igor Blažević, poznatiji kao Prljavi inspektor Blaža.

Objavljeno: 10:56h

Igor Blažević, poznatiji kao Inspektor Blaža, iznenadio je putnike voza na relaciji Beograd – Novi Sad, i u svom prepoznatljivom zabavnom maniru ulepšao im vožnju na ovoj relaciji.

Kao jedan od izvođača na predstojećem Beer Festu, koji će biti održan od 18. do 21. avgusta na beogradskom Ušću, putnicima je postavljao niz pitanja vezano za tri veka dugu istoriju pivarstva u Srbiji, a oni koji su tačno odgovorili dobili su i specijalne VIP ulaznice za ovu manifestaciju. Harizmatični Blaža je imao šou u vozu, a svojim forama i fazonima zasmejavao je ljude u vozu i svakako im učinio vožnju zabavnom.

“Nemojte da vozite kola

ako ste pod uticajem alkohola.

Bolje sednite na voz

i dođite na Beer Fest

spremni skroz", poručio je Blaža u svom stilu.

Prljavi Inspektor Blaža
foto: Sky Music

Pored Blaže I Kljunova, na Beer Festu nastupiće Kosheen, Tommy Emmanuel, Bajaga i Instruktori, Hladno Pivo, Konstrakta, Senidah, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodo Pop, Love Hunters, Deca loših muzičara, E-play, Zbogom Brus li, Atomsko sklonište, Django & Space Cowboys, Dzepovi, Pent-house Band, Rock Apoteka, Rock Ko Fol, Queen real tribute i mnogi drugi! Više informacija može može se pronaći na belgradebeerfest.com.

Kako bi se publika bezbedno vratila sa festivala „Srbija voz” obezbedila je dodatne polaske za Novi Sad i Vršac sa stanice Novi Beograd.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.