ŠOK ISTINA O PORODICI MILOŠA BIKOVIĆA! Otkriveni malo poznatii detalji koji će vas ZAPREPASTITI
Miloš Biković, Foto: © ATA Images

da li ste znali?

ŠOK ISTINA O PORODICI MILOŠA BIKOVIĆA! Otkriveni malo poznatii detalji koji će vas ZAPREPASTITI

O emotivnim izborima, ali i porodici, retko govori. Međutim, sada je napravio izuzetak i otkrio koliko je njegova porodice netipična

Objavljeno:

Miloš Biković je uspeo ono što je retko kome pošlo za rukom. Osim što je izuzetno popularan kod nas, u Rusiji je stekao status zvezde i proglašen je za najpopularnijeg glumca u toj zemlji. Iako rado govori o profesionalnim uspesima, privatni život čuva samo za sebe. O emotivnim izborima, ali i porodici, retko govori. Međutim, sada je napravio izuzetak i otkrio koliko je njegova porodice netipična.

Njegovi roditelji su se dva puta venčavali i rastajali, a on i 16 godina stariji brat, koji je iguman u manastiru, rođeni su u dva braka svojih roditelja.

"Mislim, njihova neka želja i potreba, oni su se voleli zaista, ali nisu umeli jedno s drugim. To je neka lekcija za mene, da čovek treba da nauči da postoji s tom osobom koju voli, da je to projekt, da je to rad na tome, to je odricanje", kaže i zaključuje da čovek mora da se odrekne dela sebe da bi mogao da stvori prostora za drugu osobu. Biković je otkrio da su ga kada je upisao fakultet, pitali zbog čega je odabrao glumački posao.

Tirke, Miloš Biković, Montevideo
foto: Printscreen/Youtube

"Pedagog nas je to pitao. Ja sam shvatio, sad ako kažem istinu, zvučaće infantilno. Istina je, volim da budem u centru pažnje, da me gledaju i da ja kontrolišem šta osećate, da budem neko drugi, da se osećam kao da mi je napumpan ego i tako dalje. Shvatio sam da ovo zvuči mnogo ružno, šteta što je istina. Moram da promenim tu istinu. Imam neku ružnu istinu o sebi i moram je promeniti, moram promeniti odnos prema tome i prema sebi. Tada sam shvatio, šta bi moglo da bude to nešto drugo, za što da se uhvatim? I onda sam rekao: "To je zato što volim da se igram, što je takođe istina. Malo manje ružna od ove ranije", rekao je Miloš u emisiji "U svom filmu". O svom bratu koji je starešina manastira Jovanja Miloše je nedavno govorio:

"Moj brat je stariji od mene 16 godina, a otišao je u manastir kada je imao 22 godine. Ljudi imaju pogrešnu percepciju kada je reč o ovim stvarima i smatraju da monasi žive isposničkim životom, kao da žive u pećini. Ali to nije tako. ispričao je Miloš i otkrio kako su njegovi roditelji reagovali kada je njegov brat rešio da se zamonaši.

Milos Bikovic
foto: Instagram

"Teško im je bilo da prihvate. On je upamtio kako izgleda porodični život. Ja nisam. Postojao je jedan period kada su se moji roditelji nakon razvoda pomirili. Bili su ponovo zajedno šest meseci zajedno, ali su se potom trajno rastali. Ne sećam se perioda kada smo bili svi na okupu. Ali znam da sam svoje roditelje prvi i jedini put video zajedno kada sam imao 18 godina. Sedeli su za stolom i doručkovali... Brat i ja imamo iste roditelje, ali smo rasli u različitim uslovima - ispričao je Biković nedavno u emisiji "2vernik2" na ruskoj televiziji.

"Verujem da ljude oblikuju različite stvari koje mu se događaju kako u detinjstvu, tako i kasnije u životu. Moj život je prepun iskušenja, vodile su me različite strasti, imao sam fazu kada sam puno grešio i nekada su mi mnoge stvari izgledale besmisleno. Imao sam utisak da sam konstantno u nekom začaranom krugu iz kojeg nisam mogao da izađem. Svaki moj pokušaj da izađem, vraćao me je natrag. Tek kada se udaljite od svih iskušenja, možete da postignete suštinsku slobodu", rekao je iskreo glumac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.