LJUBIO JE MNOGE ŽENE I SLOMIO MNOGA SRCA! BREGOVIĆ JE SKANDALOZNE STIHOVE POSVETIO SAMO JEDNOJ: Imali su BURNU VEZU
Goran Bregović, Foto: Nemanja Pančić

niste znali

LJUBIO JE MNOGE ŽENE I SLOMIO MNOGA SRCA! BREGOVIĆ JE SKANDALOZNE STIHOVE POSVETIO SAMO JEDNOJ: Imali su BURNU VEZU

Goran Bregović imao je buran život u mladosti.

Objavljeno: 13:06h

Muzičar Goran Bregović pored impozantne karijere koju ima, može da se pohvali u burnim ljubavnim životom. Naime, kako se pojavio kao tinejdžer na javnoj sceni, pripadnice lepšeg pola su ''gubile glavu'' kada bi ha ugledale.

Sam je jednom prilikom priznao da se strast prema ženama rodila kada je imao 17 godina i svirao u jednom striptiz baru, te da je bio ponosan što ima prilike da vidi više nagih žena nego njegovi vršnjaci tada.

U tom periodu je bio u vezi sa izvesnom Jasenkom, sa kojom je dobio ćerku Željku. Ona danas živi u Australiji i ima dvoje dece.

Prva javna ličnost sa kojom je Bregović bio jeste glumica Maja Sabljić koja je priznala da je na snimanju filma “Lične stvari” 1979. godine ostavio bez daha svojom stavom. Iako je ona tada imala svega 19 godina, a on deset više, to joj nije smetalo.

1 / 6 Foto: Nikola Ristić

Kao novinarka Alka Vuica došla je u Sarajevo osamdesetih godina da za zagrebački magazin “Polet” uradi intervju sa članom iz gupe “Bijelo dugme”. Pre početka razgovora Bregović joj je tada navodno rekao: “Ti nisi došla zbog intervjua, nego radi udaje” i to je bio početak njihovih javnih proizivki. Tada su mnogi govorili da između njih postoji neka tajna veza, a ubrzo joj je posvetio i čuveni hit “Pedikulis pubis” što sa latinskog prevoda znači stidne vaši, nakon čega dugo vremena nisu govorili, prenosi Objektiv.

Alka Vuica
foto: Demir Dervišagić

Muzičar u vreme najveće slave nije ostao imun na najpopulariju manekenku tog vremena Ljiljanu Tić sa kojom se zabavljao dve godine. Iako su u javnosti govorili o svojoj ljubavi otvoreno, ona je nakon raskida otkrila da je veza sa Goranom bila veoma burna, kao i da je ona bila ljubomorna u tom odnosu. Posvetio joj je pesmu „Bitanga i princeza“.

Na kraju, 1993. godine Bregović je odlučio da se skrasi i venča se sa Dženanom Sudžukom sa kojom danas ima troje dece.

Bonus video:

00:18

Goran Bregović na Sava Promenadi za doček Nove godine: Biće ludo i nezaboravno

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.