BOSANAC SE SKINUO I RASPALIO INTERNET! Najkontroverznija slika diže na noge (FOTO)
Foto: Instagram

zaintrigirao

BOSANAC SE SKINUO I RASPALIO INTERNET! Najkontroverznija slika diže na noge (FOTO)

Ekstravagantni bosanski umetnik ovo leto provodi u Hrvatskoj.

Objavljeno:

Ekscentrični umetnik iz Sarajeva, Božo Vrećo, ljude često "baca u emociju" zbog njegovih sevdalinki, ali se pokazalo i da zna da ih "baci u trans" svojim izgledom.

Jedno je sigurno, Božo Vrećo je uvek skretao pažnju na sebe. Bilo da neko negoduje ili podržava njegov izgled. A ovoga puta bi se reklo da je novom objavom na Instagramu zaista prikupio armiju fanova koji samo ređaju razne epitete na njegov izgled u kupaćem kostimu.

Božo Vrećo
foto: Instagram prinscreen/bozovreco

Najnovija objaa pokazuje Boža koj pozira u jednodelnom kupaćem kostimu. Ono što je mnogima zapalo za oko jeste da je Božo zategnut kao struna i da zaista vodi računa o liniji.

Ekstravagantni bosanski umetnik ovo leto provodi u Hrvatskoj odakle šalje pozdrave na društvenim mrežama, a komentari na njegov izgled se samo nižu. Iako je javnost podeljena, ovom fotkom zaradio je mnogo komplimenata.

"Koji si ti bog", "Predivan, za inspiraciju si mi", "Božu su ukrali iz grčke mitologije. Nestvaran čovek. Svaka slika čista umetnost", "Genijalan", "Linija top", samo su neki od komentara njegovih pratilaca.

Božo Vrećo
foto: Instagram

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.