EMINA JAHOVIĆ I MUSTAFA SANDAL PONOVO ZAJEDNO? Saopštene su NAJLEPŠE VESTI!
Foto: Nemanja Nikolić

PORODICA ZAJEDNO

EMINA JAHOVIĆ I MUSTAFA SANDAL PONOVO ZAJEDNO? Saopštene su NAJLEPŠE VESTI!

Moja snaga i moje sidro, moj razlog da bezuslovno verujem u ljubav.

Objavljeno: 17:35h

Emina Jahović i Mustafa Sandal i dalje su akutelna tema u medijima iako su brak okončali još 2018. godine. Javnost pomno prati svaki detalj njihovog odnosa, a bivši supružnici sada su prilično iznenadili svojim postupkom.

Naime, njihov stariji sin Jaman napunio je 14 godina, a ponosni mama i tata objavili su ovu radosnu vest na svojim "Instagram" profilima i sinu čestitali rođendan uz identičnu fotografiju.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Ovim postupkom su pokrenuli spekulacije da su se pomirili, a mnogi bi voleli da popularnu Eminu ponovo vide u Mustafinom zagrljaju.

- Sinu, mojoj motivaciji i inspiraciji. Moja snaga i moje sidro, moj razlog da bezuslovno verujem u ljubav. Tako sam zahvalna Bogu što te je doveo na moj put... Hvala ti što si najbolji veliki brat… što štitiš, brineš i voliš - emotivne reči uputila je sinu Emina dok je Mustafa uz istu fotografiju napisao:

- Koliko god da rasteš, tvoji talenti, um i harizma će se povećavati, sazrevati i napredovati da postaneš čovek. Uvek ćeš ostati ovakav u mom srcu i za ceo život. Srećan rođendan moj dragi sine, mnogo te volim.

Emina Jahović
foto: Instagram

Bonus video:

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za
02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media