OVA ŽENA JE OD DRAGANE KATIĆ NAPRAVILA OVO ŠTO JE DANAS: Zbog nje je završila kod PSIHIJATRA, potpuno je SLOMILA!
Foto: instagramscreen

niste znali!

OVA ŽENA JE OD DRAGANE KATIĆ NAPRAVILA OVO ŠTO JE DANAS: Zbog nje je završila kod PSIHIJATRA, potpuno je SLOMILA!

Otac je bio popustljiviji prema njoj

Objavljeno: 08:11h

Dragana Katić je poznato TV lice koje godinama krasi naše male ekrane. Važi za jednu od omiljenih, a ono što mnogi hvale jeste to što se godinama ne menja. Izgleda da je to nasledno.

Dragana je, naime, podelila na svom nalogu na Instagramu fotografiju sa majkom, koja je drži u naručju. Ono što se odmah primeti jeste lepota koja krasi njenu majku, ali i taj mladalači izgled, koji je voditeljka od nje definitivno nasledila.

Dragana je, inače, jedinica, odrasla je u skromnoj porodici kojoj nije manjkalo ljubavi i poštovanja. Iako je bila ljubimica, priznaje da je njena majka umela da bude stroga, dok je tata više popuštao.

- Odrasla sam u tadašnjoj skladnoj socijalističkoj porodici, ništa posebno i drugačije od druge dece u to vreme. Bilo je puno ljubavi, poštovanja, a u mom slučaju i razmaženosti, bila sam i tatina i mamina ljubimica - rekla je Dragana nedavno, pa dodala:

- Ceo njihov svet bio je usmeren ka meni. Mama je umela da bude veoma stroga, a tata beskrajno popustljiv prema svojoj ćerki.

Majka Dragane Katić najveća je podrška i pomoć bila voditeljki, kada se rastala od oca svojih sinova, blizanaca Bojana i Bobana, Nakon majčine smrti Dragana se potpuno slomila, te je najbolje rešenje bilo da potraži pomoć psihijatra, što je i učinila.

Dragana Katić
foto: Printscreen/Facebook/Dragana Katić

Prilično rano se Dragana suočila sa gubitkom majke, čija bolest, a potom i smrt ju je do te mere pogodila da je spas pronašla u razgovorima sa stručnjakom. Njen gubitak pamti kao najbolniji period svog života, a tvrdi da i danas gledajući se u ogledalu traži njene crte lica, što joj ne zadaje velike muke budući da izuzetno liče.

- Prošla sam kroz njenu bolest, borila sam se sa svim onim izazovima koje mi je svaki dan nosio, a znala sam da odlazi neko ko mi je tako drag i blizak. Meni je majka bila desna ruka u odgajanju dece i moji sinovi su mnogo bili vezani za nju. Istovremeno sam se borila za njen život i za to da moja deca to prihvate i sa svojom tugom što nam se to dešava - ispričala je jednom prilikom voditeljka, koja je ubrzo nakon majčine smrti završila kurs „Silva metod za samopomoć“, tehniku kontrole stresa i razvoja uma, što joj je pomoglo da se reši nagomilanog stresa i tuge, a dugo je želela da napiše i knjigu na tu temu i svoje iskustvo podeli sa drugima.

1 / 8 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.