STAŠA STOJANOVIĆ SE OGLASILA! Nakon UVREDA, imala je da kaže samo OVO
Foto: Instagram

otkriveno

STAŠA STOJANOVIĆ SE OGLASILA! Nakon UVREDA, imala je da kaže samo OVO

- Od danas sam i zvanično narodna poslanica Republike Srbije - napisala je Stojanović na instagramu pre par dana.

Objavljeno: 18:40h

Staša Stojanović, poslanica SNS-a, prvi dan na poslu privukla je veliku pažnju javnosti, što zbog atraktivnog izgleda što zbog objava na društvenim mrežama, zbog kojih je nisu štedeli Tviteraši.

Ona je nakon polaganja zakletve u Skupštini Srbije, iskoristila svoj trenutak i objavila na Instagramu selfi i video iz poslaničke klupe.

- Od danas sam i zvanično narodna poslanica Republike Srbije - napisala je Stojanović na instagramu, pa dodala:

- Samo da kažem da ću biti najbolja verzija sebe, nastaviću da se poredim samo sa sobom jer put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim verujem da je vredan ne samo ovoga već i svega što znam da me čeka u budućnosti. Zahvalnost koju osećam prema ljudima koji su bili tu za mene ću pokazati na svoj način, a to je lojalnost i borbenost. Hvala prijateljima ali i neprijateljima koji su od mene napravili ovo što jesam. Međutim, čim su Stašini selfiji objave ugledali svetlost dana, počeli su da pljušte negativni komentari na koje je ona odgovorila:

Staša Stojanović
foto: Instagram/1.stasa

- Kakva dobrodošlica za prvi dan skupštine. Cela Srbija piše i priča kako sam se Bože moj uslikala? Svi se slikaju, snimaju, daju izjave, prave konferencije, a meni hoće da nametnu da je slikanje zabranjeno ?! Ej snimak pre početka da imam za uspomenu hoće da mi zabrane ?! Ludaci.

00:08

Staša Stojanović izazvala buru prvog radnog dana Skupštine

Inače Staša Stojanović je diplomirani inženjer menadžmenta, rođena u Novom Sadu 1991. godine.

Podsetimo, resorni odbor za obrazovanje Demokratske stranke (DS) zahtevao je od narodne poslanice Srpske napredne stranke Staše Stojanović da vrati mandat, jer je obmanula birače tako što se na izbornoj listi lažno predstavljala kao master inženjer i to na zvaničnoj listi "Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje".

1 / 6 Foto: Instagram

Bonus video:

02:30

Bogdan Stojanović: Izlaznost ove godine će biti najveća

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.