ŠOKANTNA IZJAVA TIFE, PRIZNAO DA SE DROGIRAO BAŠ JAKO: "Kombinovao sam HEROIN sa LSD-om!" (VIDEO)
Mladen Vojičić Tifa, Foto: YOUTUBE printscreen

skandalozno

ŠOKANTNA IZJAVA TIFE, PRIZNAO DA SE DROGIRAO BAŠ JAKO: "Kombinovao sam HEROIN sa LSD-om!" (VIDEO)

Roker bez dlake na jeziku

Objavljeno: 15:50h

Tifa, bivši pevač "Bijelog dugmeta", ne krije da se ponosi svojim odlukama koliko god one bile neprimerene. Takođe, kaže da sve nedozvoljene radnje radi iz srca i da ne brine o posledicama jer se kroz život vodi emocijama i trenutkom.

Jedan od najpoznatijih rokera sa prostora bivše Jugoslavije, Mladen Vojičić Tifa pre izvesnog vremena je u gostovanju za Balkan Info govorio o lakim drogama i tome kako ih je i kada konzumirao.

Ovaj video postao je ponovo aktivan na društvenim mrežama, a zbog njegovog priznanja o konzumaciji narkotika, ponovo se našao na meti osuda javnosti.

- Ranije sam pio da mi bude dobro. Uzimao sam drogu da mi bude dobro. Kakav pakao? To je samo kod budala - rekao je roker kao da drži zahvalnicu za neki veliki uspeh u poslu, a ne da govori o nečemu od čega bi trebalo da se stidi i da podigne svest kod mladih ljudi da su opijati zlo.

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Kanije je govorio o tome kako ide srcem kroz život i da nije dobro kad se koristi mozak.

- Nikada se ne kajem nijednog svog postupka,. Znam da je život samo jedan. U mom slučaju je jako bitno da ja to sve radim od srca. Čim počneš da koristiš mozak onda ti kalkulišeš, a ja sve radim spontano i refleksno - rekao je on.

Bonus video:

00:25

Bijelo Dugme na bir festu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.