ŠOOOK: Srna Lango i Irfan Mensur PONOVO ZAJEDNO, osvanuli DOKAZI!
Foto: Printscreen

iznenađenje

ŠOOOK: Srna Lango i Irfan Mensur PONOVO ZAJEDNO, osvanuli DOKAZI!

Upravo je 23. rođendan njihovog sina bio povod da javnost na trenutak pomisli da se ljubav između Srne i Irfana ponovo rasplamsala

Objavljeno:

Prošla je decenija otkako su Irfan Mensur i Srna Lango stavili tačku na brak. Nakon godina ljubavi i poštovanja kao bomba odjeknula je vest da se jedan od najskladnijih parova s javne scene razvodi i da je dvoje glumaca odlučilo da nastave svako svojim putem. Jedno o drugom uvek su pričali s poštovanjem, bez ružnih reči, gorčine i sujete, a njihovu dobar odnos posle kraha ljubavi održavao je i sin Pavle, koji se takođe otisnuo u glumačke vode.

1 / 3 Foto: Marko Nikolić

Upravo je 23. rođendan njihovog sina bio povod da javnost na trenutak pomisli da se ljubav između Srne i Irfana ponovo rasplamsala.

Radoznalost publike probudila je glumica, koja je ovom prilikom postavila slike na društvenim mrežama iz perioda najveće ljubavi s bivšim suprugom i uputila mu poruku: “Srećan nama, moj beže, 1. 8. dok on zuji po belom svetu.”

Ova objava podgrejala je sumnje da se par bliži pomirenju i mnogi su se ponadali da je ovo jedna od holivudskih bajki s hepiendom.

Irfan Mensur je u razgovoru za Republiku otkrio istinu o odnosu s bivšom.

1 / 5 Foto: Printscreen / Twiter

– Ljudi koji se razvedu ne moraju da se svađaju. Rastanu se i ostanu prijatelji. Nema to veze sa svađom, noževima i krvlju, primitivizmom kojim smo okruženi i raznim ljudima koji od svega stvaraju rijaliti. S bivšim suprugama ostao sam u korektnim odnosima – rekao je glumac, odbacivši ideju o pomirenju sa Srnom, s kojom, kako je istakao, nikada nije bio u svađi, pa, samim tim, i nema potrebe za pomirenjem.

Pre Srne Irfan je imao jedan brak iza sebe. Sa samo 24 godine bio je u braku s manekenkom Ljiljanom Perović, koja je važila za jednu od najlepših žena Jugoslavije. Međutim, ovaj brak nije potrajao.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.