BRESKVIČINI RANI RADOVI: Evo kako je IZGLEDALA pre nego što je ZAVELA sve MUŠKARCE na Balkanu, SKANDALOZNO!
Foto: Printscreen

video

BRESKVIČINI RANI RADOVI: Evo kako je IZGLEDALA pre nego što je ZAVELA sve MUŠKARCE na Balkanu, SKANDALOZNO!

Međutim, kako voli da eksperimentiše, ni tu se nije dugo zadržala, več je kosu ofarbala u crveno i uradila šiške, a u međuvremenu je uvećala i usne, za koje fanovi smatraju da joj i te kako dobro stoje

Objavljeno:

Na društvenim mrežama isplivao je snimak Breskvice kada je imala samo 15 godina!

Anđela Ignjatović Breskvica jedna je od najvećih zvezda na Balkanu, a ujedno važi i za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj muzičkoj sceni.

Takođe, poznato je i da mlada pevačica otkako se pojavila na sceni niže samo hitove, kao i da je potpuno posvećena karijeri, ali i fizičkom izgledu.

1 / 5 Foto: Printscreen

Tako, publika je imala prilika da Breskvicu vidi u različitim izdanjima, posebno kada su njena boja kose i frizura u pitanju, te svi pamtimo period kada je nakon raskida odlučila da svoju dugu tamnu kosu ofarba u crveno. Nakon toga, ona je imala period kada je nosila afro lokne, a nedavno je javnost iznenadila izdanjem sa dugim kikicama.

Međutim, kako voli da eksperimentiše, ni tu se nije dugo zadržala, več je kosu ofarbala u crveno i uradila šiške, a u međuvremenu je uvećala i usne, za koje fanovi smatraju da joj i te kako dobro stoje.

Ipak, sada je na platformi Tiktok osvanuo snimak na kojem vidimo Breskvicu u prirodnom izdanju, a video je, kako piše, nastao 2015. godine, odnosno kada je Anđela imala 15 godina.

@k1yaou Anđela Ignjatović aka Breskvica 2015. godine, such a talent since a young age ?❤️ @Andjela Ignjatovic @Andjela Ignjatović #breskvica #fyp #balkan #singing ♬ original sound - numb

Na pomenutom snimku ona ima crnu kratku kosu, a većinu je iznenadilo to što se Ignjatovićeva tada snimala u majici poznatog rok benda.

To ipak ne treba da čudi jer je ona odrasla uz rok i metal muziku koju su joj puštali njeni roditelji, a što je svakako uticalo i na njen tadašnji stajling, gde su pretežno dominirale haljine i martinka čizme.

Korisnici Tiktoka nisu krili koliko ih je ovaj video raznežio, kao i da su oduševljeni njenim izdanjem i glasom.

- Breskva je bila emo. Vau, slušala je Iron Maiden. Prelepo zvuči. Preslatka je i tad bila - smao su neke od pohvala koje se mogu pročitati ispod ovog videa.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.