ALEKSANDRA NIKOLIĆ DOŽIVELA TRANSFORMACIJU: Promenila je FRIZURU i izvadila je SVE SILIKONE, otkrivene ŠOK FOTKE!
Foto: Espreso

nije očekivano

ALEKSANDRA NIKOLIĆ DOŽIVELA TRANSFORMACIJU: Promenila je FRIZURU i izvadila je SVE SILIKONE, otkrivene ŠOK FOTKE!

Nikolićeva je posetila frizera i odlučila da skine nadogradnju, a društvo joj je pravio Dejan, koji se igrao sa njenom kosom

Objavljeno:

Aleksandra Nikolić često se u rijalitiju "Zadruga 5" žalila na svoju frizurum to jest nadogradnju kose.

Bivša zadrugarka se više puta žalila svom dečku Dejanu Dragojeviću na ovo i molila ga da traži zadatak od Drveta mudrosti, kako bi njen frizer ušao u kuću i sredio joj frizuru.

Nikolićeva je posetila frizera i odlučila da skine nadogradnju, a društvo joj je pravio Dejan, koji se igrao sa njenom kosom.

1 / 4 Foto: Printscreen

Ona se, naime, ošišala na paž, a koliko je bila zadovoljna rezultatom, govori i to što posle šišanja nije mogla da sakrije osmeh na licu, a ni da prestane da se slika.

Aleks je svoje iskustvo podelila i sa pratocima na Jutjub kanalu, gde pokazala ceo proces, te priznala da je nadogradnju skinula posle deset godina.

Inače, ona je pre nekoliko dana odlučila da izvadi i silikone iz usana.

- Došla sam da topim biopolimer i silikon iz usana i da malo osvežim konture i lice - rekla je Aleksandra, a Dejan se nadovezao:

- Jedva čekam da izvadi usta, imaće tanka usta. Ide i obrve da skida sa laserom, neće imati bananice. Ovo je moje najlepše oko na svetu.

1 / 3 Foto: Printscreen

- Osećam se kao bolesnik... Sad su mi natečena usta, ali biće lepša. Dejan mi je da da radim konture. Idem opet kod doktorke da mi stavi to bolje - rekla je kroz smeh Nikolićeva.

- Hoće da radi "jawline" (engl. vilica), a ima lepe crte lica, rekao sam joj da ne bude u beogradskom kalupu - dodao je Dragojević.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.