MILJANA KULIĆ PONOVO LOŠE: Došlo je do STRAVIČNOG PREOKRETA!
Foto: ATA images, Beta/Saša Đorđević

užas

MILJANA KULIĆ PONOVO LOŠE: Došlo je do STRAVIČNOG PREOKRETA!

Marija je juče tokom dana otkrila da ne može da kaže da je Miljana dobro

Objavljeno:

Miljana Kulić je od subote u Kliničkom centru Niš, gde joj je izvađena slezina, zbog unutrašnjeg krvarenja, nakon operacije želuca u Turskoj.

Posle drame i borbe za Miljanin život, rijaliti učesnica je iz intenzivne nege, spuštena u poluintenzivnu negu i njeno zdravstveno stanje je bolje i stabilnije, ali je i dalje pod 24-časovnim posmatranjem.

1 / 5 Foto: BETA/SAŠA ĐORĐEVIĆ, NEMANJA NIKOLIĆ, INSTAGRAM

Iako joj se poslednjih nekoliko dana stanje poboljšalo, kako Pink prenosi, navodno je došlo do preokreta. Nažalost, Miljani se stanje ponovo pogoršalo.

Marija je juče tokom dana otkrila da ne može da kaže da je Miljana dobro.

- Nisam najbolje. Miljana je zbrunuta, svi su oko nje i rezultati su za sada zadovoljavajući. Ne mogu da kažem da je dobro, za mene je dobro tek kad dođe kući. Lekari se trude da joj bude bolje, svakako joj je bolje nego što je bilo, ali za neke idealne rezultate tek kada dođe kući i vreme treba da prođe. Iscrpljena je, dve operacije je ubrzo imala jednu za drugom. Samom tom operacijom smanjenja želuca gubi vitamine, jer ne unosi hranu, tako da joj treba vremena da se oporavi. Imamo poverenje u lekare - rekla je Kulićka tada.

1 / 4 Foto: © ATA Images

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.