BORE BEŽE OD NJIH Ko je, bre, u 6. deceniji? 7 srpskih prirodnih lepotica čije godine u 3 života ne biste pogodili! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

medicinski fenomeni

BORE BEŽE OD NJIH Ko je, bre, u 6. deceniji? 7 srpskih prirodnih lepotica čije godine u 3 života ne biste pogodili! (FOTO)

Nekim našim poznatim damama godine kao da ne mogu ništa, pa umesto da stare, čini se kao da se u njihovim telima događa suprotan proces!
Objavljeno: 13:47h

Znamo da nisu rođene kao Bendžamin Baton, ali ipak, nešto kao da nije u redu sa njima! Šalu na stranu, ali pojedine dame sa domaće javne scene stvarno izgledaju kao devojčice, a iza sebe imaju zavidne karijere, decu, pa čak i unuke!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pevačica Anabela Atijas važi za jednu od najlepših dama sa naše estrade koja je i nakon četrdesete godine uspela da sačuva mladalački izgled.

Otkako je pre tri godine po treći put postala mama, pevačica kao da se samo još više podmadila, a za njen izgled zasigurno je zaslužna njena velika i srećna porodica koja joj predstavlja veliki oslonac.

Pored podrške koju dobija od supruga Andreja, pomoć u odgoju malene Blankice ima i u starijim ćerkama Luni i Nini.

foto: Story

Četrdesetosmogodišnjakinja Slađana Delibašić postala je, verovali vi ili ne, nedavno baka zahvaljujući svojoj kćerki Silviji, koja je na svet donijela malenu Tiu.

Denserka i pevačica je presrećna zbog toga što se ostvarila u ulozi bake, ali to je ne sprečava da izgleda bolje od mnogih tinejdžerki.

Za njenu vitku liniju zaslužni su dugogodišnji treninzi, pa se seksi baka često hvali svojim zgodnim telom.

foto: Printscreen/Instagram/sladjadelibasic

Dragica Radosavljević Cakana ima 59 godina i ima troje unučadi, a prvog unuka Uroša je dobila u 43. godini!

Kada je u pitanju njen izgled, za pevačicu kao da je stalo vreme. Ona ne krije da voli da vodi računa o sebi, te tako možemo i primetiti da izgleda negovano.

foto: Dragan Kadić

Od kada je u ulozi Violete Popadić šarmirala gledaoce širom Jugoslavije, glumica Lidija Vukićević kao da ni dana nije ostarila.

Lidija ima 54 godine i čini se da je nimalo ne pogađa što je ušla u šestu deceniju života, i često se hvali svojim telom. Pa ko ne bi?

foto: Instagram/vukiceviclidija
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.