IVAN MARINKOVIĆ NIJE KRAO SAMO SIR PO PRODAVNICIMA: Uzimao je i NEŠTO ŠTO SVI JEDEMO, pa da li je ovo MOGUĆE?
Foto: Printscreen Youtube

tužno

IVAN MARINKOVIĆ NIJE KRAO SAMO SIR PO PRODAVNICIMA: Uzimao je i NEŠTO ŠTO SVI JEDEMO, pa da li je ovo MOGUĆE?

Međutim, život Ivana pre Goce i "Parova" bio je drugačiji. U mladosti bio je veliki talenat u fudbalu, a bavio se ugostiteljstvom, od čega je odustao jer mu je posao propao

Objavljeno:

Ivan Marinković je pre učešća u rijaliti programu "Parovi" bio poznat javnosti kao muž pevačice Goce Tržan, sa kojom se danas sudi zbog neplaćene alimentacije i duga od 500.000 dinara.

Naime, Ivan je imao burnu prošlost, bio je uhapšen posle krađe u jednom marketu 2016. godine, prilikom čega je ukrao sa prijateljem robu u vrednosti od 12.000 dinara. Takođe, otvoreno je pričao da je imao problema sa alkoholom, te da se lečio od zavisnosti.

1 / 6 Foto: Printscreen

On je tada ukrao sir, ali to nije sve. Ivan je voleo da krade i parizer što je tokom učešća sam priznao.

Međutim, život Ivana pre Goce i "Parova" bio je drugačiji. U mladosti bio je veliki talenat u fudbalu, a bavio se ugostiteljstvom, od čega je odustao jer mu je posao propao.

Ivan je svoju Gocu upoznao davne 2001. godine, prišavši joj kao obožavatelj i traživši autogram. Njihov ponovni susret usledio je 2006. godine, kada je Goca načinila prvi korak i pozvala Ivana u bioskop, uzevši njegov broj telefona. Ubrzo, već sledeće godine, par se venčao i dobio ćerku Lenu.

Usled problema, nakon četiri godine zajedničkog života, Ivan se odselio iz stana, a u avgustu 2011. godine je njihov brak i službeno okončan na ročištu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Goca i on nisu uspeli da ostanu u dobrim odnosima posle razvoda, te ga je ona dve godine nakon razilaženja prijavila za preteće poruke koje joj je Ivan slao.

1 / 6 Foto: Printscreen

Iako se sa bivšom suprugom sudi oko alimentacije, Ivan ima i veće probleme. Naime, on je u rijalitiju začeo dete sa učesnicom Miljanom Kulić, koje danas uopšte ne viđa. Trenutno je u vezi sa Jelenom Ilić, takođe učesnicom "Parova", a nedavno je izjavio da su mu deca "sekundarni problem".

- Možda vama ružno zvuči, ali meni ne. To nije primarni problem, jer ja nisam odlučio da to tako bude. Moj problem koji imam sa ćerkom i sinom je sekundarni. Goca je ta koja potencira tu temu, kao i Miljana. Ona je ta koja je za Željkovog oca stavila N. N. osobu. Da je stavila mene kao oca, ja bih se posvetio tome - izvjavio je Ivan nedavno za "Kurir".

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.