OVO SE NE VIDI NA TV Tajne sa snimanja domaćih spotova: Edita vrištala zbog buba, a ko je imao frku sa rotacijom, olujom i golim ribama?
Foto: Printscreen/youtube

Otkrivamo

OVO SE NE VIDI NA TV Tajne sa snimanja domaćih spotova: Edita vrištala zbog buba, a ko je imao frku sa rotacijom, olujom i golim ribama?

Poznato je da ovi spotovi broje milionske preglede, ali niste sve videli, odnosno niste imali pojma šta se zaista dešavalo iza kamera
Objavljeno:

Ovo su zanimljive činjenice o ovim popularnim spotovima i trikovi koji su se koristili na samom setu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Connect - Ove noći

foto: Printscreen

Početak leta 2016. godine obeležio je hit "Ove noći" hrvatske grupe Connect. U pesmi se ponavljaju stihovi "Samo toči toči" i točilo se. U kadrovima se vidi viski koji se našao u rukama Jure, međutim to nije bio pravi viski. Za imitaciju se koristila mešavina koka kole i vode, dok se pravim viskijem nazdravljalo zbog još jednog uspešno urađenog projekta.

Severina i Ministarke - Uno momento

foto: Printscreen

Spot koji je oborio sve rekorde "Uno momento", Severine i Ministarki, danas ima preko preko 85 miliona pregleda. Samo snimanje je trajalo ceo dan na temperaturama od oko 40 stepeni. Severina i Ministarke na čelu sa Editom, hrabro su izdražale naporno snimanje i snimanje eksplozije kola, jedini problem je bio Editin strah od buba, kada se snimala scena gde se devojke iz benda nalaze na krovovima automobila, reflektori su privukli veliku količinu buba, od kojih Edita ima strah, pa je snimanje te scene potrajalo duže nego što je bilo planirano.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.