U PRIJATELJIMA JOJ JE NA MREŽAMA! CRNO NA BELO: Dugo se spekulisao o simpatijama, ON je Karleušina NOVA POLOVINA!
Foto: instagram/printscreen

OPALA!

U PRIJATELJIMA JOJ JE NA MREŽAMA! CRNO NA BELO: Dugo se spekulisao o simpatijama, ON je Karleušina NOVA POLOVINA!

Nova ljubav Jelene Karleuše na pomolu - on je njena druga polovina

Objavljeno: 07:19h

Da li je on nova ljubav Jelene Karleuše, glavna je tema javnosti nakon što je pop diva na društvenim mrežama objavila interesantan sadržaj.

Otkako su se međusobno zapratili na "Instagramu", odnos Jelene Karleuše i američkog repera Kanje Vesta ne prestaje da se komentariše, a sada je ova priča podignuta na viši nivo i to zaslugom pevačice.

Naime, Jelena je na svom Instagram profilu podelila aplikaciju kojom je mnoge nasmejala, ali i dodatno podgrejala ovu sagu, a reč je o interesantnoj igri sa jasnim pravilima: "Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari".

Uz polovinu Jeleninog lica, aplikacija je izbacila drugu polovinu, a izbor je pao upravo na bivšeg supruga Kim Kardašijan.

Jelena Karleuša
foto: Instagram printscreen/karleusastar

Iako je Jelena uz sliku stavila komentar i jasno stavila do znanja šta o svemu misli, mnogi komentarišu da gde ima dima, ima i vatre, a da li je u pitanju samo slučajnost ili među njima postoje određene simpatije, pokazaće vreme.

Podsetimo, razvod Duška i Jelene već duže vreme je tema o kojoj se naširoko priča. Spekulacije da je njihovom braku došao kraj ne prestaju, a Jelena Karleuša je na svom Instagram profilu otkrila da se razvela do Duška Tošića.

Okončali su brak nakon 14 godina, a ova vest je šokirala naciju!

Saopštenje je napisala na Instagramu. Jelena je navela da Duško Tošić više ne vidi sebe kao deo porodice, kao i da će se sporazumno razvesti.

- Duško i jas smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi sebe kao deo naše porpdice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nas našom decom pripada meni - stoji u njenoj objavi.

Svadba Jelene Karleuše i Duška Tošića dogodila se pre 14 godina, a tada se o njoj govorilo kao o svadbi decenije. Detalji proslave koja je tog 28. juna 2008. godine mnogima ostala upamćena kao najbolja zabava na kojoj su bili, javnosti su manje poznati.

Kada je svom emotivnom izabraniku sa kojim je u tom trenutku već dve godine bila u srećnoj vezi Jelena Karleuša izgovorila sudbonosno "Da", bila je u sedmom mesecu trudnoće, a ispod srca nosila je svoju prvenicu Atinu.

Duško i Jelena imaju i još jednu ćerku, mlađu, Niku.

1 / 7 Foto: Printscreen

Bonus video:

00:08

Jelena Karleuša lomila tanjire u Grčkoj

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.