GANUĆE VAS 6 naših zvezda koje su celoj Srbiji dokazale da su VELIKI LJUDI: Nije sve u slavi i ONI su to pokazali na neverovatan način!
Foto: Printscreen

i oni su od krvi i mesa

GANUĆE VAS 6 naših zvezda koje su celoj Srbiji dokazale da su VELIKI LJUDI: Nije sve u slavi i ONI su to pokazali na neverovatan način!

Dešava se da naše zvezde ponekada na pravi način imitiraju inostrane zvezde i na najbolji mogući način pomognu ljudima kojima je pomoć neophodna
Objavljeno: 20:52h

Ponekada nije u pitanju samo materijalna stvar, već pokazivanje da im je stalo i do svojih fanova, ali i da im osmeh ljudi znači više od bilo čega.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovakve stvari treba ohrabrivati i pokazivati da zvezde treba da ulepšavaju tuđe živote, a ne samo da prave selfije.

Ceca Ražnatović

Pre dve godine sve je potresla tužna priča o Kristini, kojoj je najveća želja bila da zagrli balkansku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović.

foto: Printscreen

Pevačica je posetila devojku, koja je nekoliko dana kasnije umrla od raka, i tako joj ulepšala, koliko je to bilo moguće, bar jedan dan.

foto: Printscreen

Nažalost, hrabra Kristina je izgubila bitku sa opakom bolešću, a poslednja počast joj je tada odata i na zvaničnoj Fejsbuk stranici Ražnatovićeve, na kojoj je pisalo:

"Pokoj joj duši, počivaj u miru."

Amar Gile Jašarspahić

Pevač Amar Gile Jašarspahić pokazao je da je veliki humanista. Nekadašnji pobednik takmičenja “Zvezde Granda“ otkrio je da želi da pomogne devetočlanoj porodici iz Olova.

foto: Printscreen/Instagram/amargile1990

Da podsetimo, majka i osmoro dece ostali su bez svog doma koji je uništio sneg. Jašarspahić je obavešten o ovom problemu putem društvenih mreža i odmah se odazvao:

– Za pet dana sam održao koncerte u Budvi, Ulcinju, Ohridu, Hadžićima i još nekim mestima, a deo honorara od svakog nastupa planiram da usmerim njima. Deo novca bi trebalo biti odvojen za saniranje štete na kući, a drugi deo za školovanje dece ove 60-godišnje žene iz Olova – rekao je Gile i dodao da osim ovoj porodici, planira pomoći školovanje još neke dece.

Sa svojim timom pevač razmatra ponude nekoliko građevinskih firmi koje su potencijalni izvođači radova na kući ove porodice.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.