NEMIRNI SILIKONI LUNE ĐOGANI DOVODE DO LUDILA: Zavlači prste tamo gde NE SME i pravi vrele poze, ISPLIVAO VIDEO!
Foto: Printscreen Instagram

iznenađenje

NEMIRNI SILIKONI LUNE ĐOGANI DOVODE DO LUDILA: Zavlači prste tamo gde NE SME i pravi vrele poze, ISPLIVAO VIDEO!

Đoganijeva je na popularnoj društvenoj mreži objavila snimak na kom je bila u gornjem delu bikinija i kratkom sorcu, te je silikonske grudi istakla u prvi plan

Objavljeno:

Luna Đogani je nakon pobede u "Zadruzi 2" stala na ludi kamen sa Markom Miljkovićem kojeg je upoznala u popularnom Pinkovom rijalitiju, a nedugo nakon toga stali su na ludi kamen. Đoganijeva i Marko odlučili su da pokrenu biznis tako što će se snimati za Jutjub, a od toga i danas, nekoliko godina kasnije, odlično zarađuju

Pored Jutjuba Luna se jedno vreme bavila i pevanjem, a sada je postala aktivna na TikToku gde svoje fanove često obraduje zanimljivim video snimcima, te je tako bilo i sada.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen

Đoganijeva je na popularnoj društvenoj mreži objavila snimak na kom je bila u gornjem delu bikinija i kratkom sorcu, te je silikonske grudi istakla u prvi plan.

Luna se tu nije zaustavila, pa je tako i "bezobrazno" počela da uvija kukovima, a malo je falilo nemirnim grudima da ispadnu iz minijaturnog bikinija.

- "Luna je top mama", "Zgodno oko Markovo", "Vau, kakva mačka", "Lepotica" - samo su neki od komentara ispod njene objave.

Marko je nedavno priznao da snimanje za Jutjub ne gledaju kao posao, već kao hobi:

– Kao prvo, ne gledamo više na Jutjub kao na naš posao, to je bila greška u startu, ali greška koju ćemo ispraviti, sada na Jutjub gledamo kao na vrstu hobija koji će nam eto donositi određenu mesečnu zaradu i na taj način će naša motivacija biti veća. Što se tiče uspeha našeg kanala, da prezadovoljni smo šta smo postigli u protekle dve godine. Iskreno, nismo ni sanjali o ovakvom uspehu i to nam je bas drago – rekao je Miljković nedavno za "Nemazabranjenih"

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.