ISTINA O CECINOJ VILI NA KIPRU, SVI SU MISLILI DA JE ARKAN KUPIO: Na OVAKAV način je dobila,sve završeno PREKO NOĆI
Foto: printscreen

želela i dobila!

ISTINA O CECINOJ VILI NA KIPRU, SVI SU MISLILI DA JE ARKAN KUPIO: Na OVAKAV način je dobila,sve završeno PREKO NOĆI

Velelepno zdanje u Aja Napi!

Objavljeno: 19:51h

Svetlana Ceca Ražnatović ponosi se velelpnim zdanjem na Kipru, a svi su misli da je ovu vilu nasledila od svog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana. Međutim, istina je potpuno drugačija i o tome je pevačica govorila jednom prilikom

Cecina vila u Aja Napi od 400 kvadrata u njenom je vlasništvu decenijama, a spekulacije da ju je nasledila pale su u vodu kada je pevačica u emisiji "Amidži šou" otkrila sve o ovoj nekretnini:

Ceca Ražnatović
foto: Instagram printscreen/cecaraznatovic

- Želela sam nešto egzotično, lepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je doneo fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mesečno otplaćujem - kazala je Ceca jednom prilikom u "Amidži šou".

Pevačica godinama odlazi u ovu ostrvsku zemlju jako zavolela tamošnji ambijent i stekla prijateljstva, a i njena deca su se tamo školovala.

- Imam komšije Irance, Kiprane i Ruse s kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno leto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući - rekla je ranije Ceca, a ovakav dom usred sredozemnog mora verujemo da malo ko ne bi poželeo.

Pevačica je sada renovirala kuću i osim ogromnog spoljašnjeg bazena, napravila i jedan manji na poslednjem spratu kuće, navodno je digla još jedan sprat, i napravila teretanu i spa centar. A sada planira i odmor u svojoj kući i to sa ćerkom Anastasijom i sinom Veljkom.

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube/amigshow

Bonus video:

00:59

Svetlana Ceca Ražnatović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.