TUKAO SE SA MILJANOM, ZAVRŠILI NA SUDU, A SADA SE NAJVIŠE BRINE O NJENOM ZDRAVLJU: Ostaćete ŠOKIRANI nakon OVOGA!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

šokantno

TUKAO SE SA MILJANOM, ZAVRŠILI NA SUDU, A SADA SE NAJVIŠE BRINE O NJENOM ZDRAVLJU: Ostaćete ŠOKIRANI nakon OVOGA!

Tim povodom na Instagramu se oglasio i Marko Đedović koji je objasnio da je u kontaktu sa Marijom Kulić

Objavljeno:

Zdravstveno stanje Miljane Kulić i dalje je loše, ona vodi životnu bitku u Ugrentnom centru u Nišu, a brojni rijaliti učesnici su joj pružili podršku.

Tim povodom na Instagramu se oglasio i Marko Đedović koji je objasnio da je u kontaktu sa Marijom Kulić.

On je istakao da ga ne zanima što se javno ne oglašava.

1 / 6 Foto: Printscreen

"Za sve dušebrižnike koje interesuje što nisam dao Instagram podršku Miljani evo da vam se obratim. Upućeniji sam u Miljanino stanje od svih vas, čujem se sa Marijom skoro na svakih sat vremena i šta god da im treba tu sam. Sve ostalo je naša privatna stvar o kojoj sigurno neću vas obaveštavati. Nadam se da vam je lakše sada i da nećete imati potrebu da jedete g*vna po mrežama i pljujete me. Toliko", napisao je Đedović.

Podsetimo, Miljana Kulić operisala se u Turskoj, a posle samo nekoliko dana se avionom vratila za Srbiju, iako doktori poručuju da nije smela da sedne avion najmanje šest nedelja posle intervencije.

Rijaliti učesnici je pozlilo i hitno je prebačena u Klinički centar Niš, gde joj je odstranjena slezina. Ona je tom prilikom izgubila mnogo krvi, a do pre dva dana je bila u veštačkoj komi.

1 / 4 Foto: Instagram

Kako objašnjava njena majka Marija Kulić, doktori su je sinoć skinuli sa respiratora, međutim njeno zdravstveno stanje je i dalje veoma loše.

- Doktori čine sve da joj bude bolje. Skinuli su je juče sa respiratora, međutim ona je i dalje kritično. Pod jakim je sedativima da ne bi trpela jake bolove, ali i da se ne bi psihički uznemiravala - kaže Marija.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.