SESTRA MILJANE KULIĆ SE HITNO OGLASILA: Ovo je NAJVAŽNIJA INFORMACIJA do sada!
Foto: Printscreen Instagram

podrška

SESTRA MILJANE KULIĆ SE HITNO OGLASILA: Ovo je NAJVAŽNIJA INFORMACIJA do sada!

Pacijentkinja Miljana Kulić primljena je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš u subotu 30.jula kao hitan slučaj zbog bolova u trbuhu

Objavljeno:

Bivša zadrugarka Miljana Kulić trenutno je u Kliničkom centru Niš, gde se oporavlja nakon operacije usled komplikacija zbog smanjenja želuca.

Njena mlađa sestra Ana Kulić sada se oglasila ovim povodom na svom Instagram profilu.

1 / 3 Foto: Profimedia, Emilija Jovanović

- Miljana je iz dana u dan sve bolje i bolje. Ja sam srećna zbog toga i svi smo uz nju. Ne želim da imam negativne misli i da verujem u bilo šta što je suprotno savršenoj homeostazi. Seko, moja šaljem ti pozitivnu energiju i snagu da izguraš sve jako i borbeno, kao što samo ti znaš. Volimo te i ljubimo - navela je Ana Kulić na svom Instagram profilu.

- Pacijentkinja Miljana Kulić primljena je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš u subotu 30.jula kao hitan slučaj zbog bolova u trbuhu. Sedam dana pre prijema pacijentkinja je operisana u turskoj bolnici kada je zbog gojaznosti urađena operacija takozvanog „skraćivanja želuca“. Nakon prijema u UKC Niš urađene su sve dijagnostičke procedure koje su ukazivale na neophodnost hitne hirurške intervencije.

1 / 6 Foto: instagram/anakulic

Istog dana 30.jula pacijentkinja je hitno operisana i tom prilikom je ustanovljeno krvarenje u trbuhu uzrokovano povredom slezine. Urađena je operacija uklanjanja slezine. Pacijentkinja se uspešno oporavlja u jedinici intenzivne nege klinike za anesteziju i reanimaciju - saopšteno je iz UKC Niš.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.