NAJNOVIJE VESTI O NATAŠI BEKVALAC ŠOKIRAJU: Pevačica se hitno oglasila!
Foto: Sonja Spasić

kakav šok

NAJNOVIJE VESTI O NATAŠI BEKVALAC ŠOKIRAJU: Pevačica se hitno oglasila!

Ja ne bih ulazila u vodu, ne zbog ajkula... Ja nisam ljubitelj mora i plivanja. Jesam leta i atmosfere. Bilo koja javna ličnost nema privatnost. Ja bih gledala kako mi stoji kupaći, da li imam celulit, to su opterećujuće stvari. Moja deca se kupaju i uživaju, a ja sam na bazenu i u hotelu

Objavljeno: 20:35h

Pevačica Nataša Bekvalac otkrila je šta se promenilo u njenom privatnom i poslovnom životu.

Nata kaže da su joj ove godine lepše i bolje nego ikada.

- Pa, izmenilo se dosta toga, ne mogu da se setim šta, ali ono što se nije izmenilo, radim punom parom. Imamo prelepe želje i planove. U pozizivnoj energiji smo moja ekipa i ja. Ove godine bolje i lepše nego ikada. Album mi je velika želja, iako stvari nikad nisu kakvim ih planiraš, ali sam sad prvi put relaksirana. Ne žurim nigde, puštam da sve legne na svoje, ne vršim pritisak na saradnike, ni oni na mene. Sve nekako dođe na svoje kad je ljubav i kad je razumevanje, a ove godine sam odlučila da toga imam - rekla je Nataša.

1 / 11 Foto: Damir Dervišagić

Ceca je rekla da ne bi smela u vodu jer je čula da ima ajkula. Da li se ti kupaš u moru?

- Ja ne bih ulazila u vodu, ne zbog ajkula... Ja nisam ljubitelj mora i plivanja. Jesam leta i atmosfere. Bilo koja javna ličnost nema privatnost. Ja bih gledala kako mi stoji kupaći, da li imam celulit, to su opterećujuće stvari. Moja deca se kupaju i uživaju, a ja sam na bazenu i u hotelu. Hanu vidim ujutru i uveče, tu je celo društvo, jako je srećna. A kad je Keti u pitanju, ona ima jak društveni život. One su mamine devojčice, i likom i delom. Sa kim si, takav si - istakla je pevačica za "Premijeru".

Da li je teško biti i otac i majka? Da li se plašiš kako će izgledati njihova zaljubljivanja?

- Ja ne znam za drugo, pretpostavljam da je teže nego kad imaš podršku. Ali u razgovoru sa drugaricama, muškarci često znaju da odmognu. Meni je ovako dato, teško jeste jako, ali tako mi je dato, pretpostavljam da to mogu da izguram sama. Ne plašim se. Svaka vrsta zabrane i agresivnijeg pristupa, zna da stvori kontra-efekat, znam šta je kod mene stvaralo. Pokušavam da nađem balans, da možemo da se konsultujemo, a ne da se osećaju kao zarobljenici - rekla je Nataša.

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

Svi čekaju da upoznaju dečka Nataše Bekvalac.

- Ja sam vas sa svakim upoznala, ja sam transparentna, volim i da se pohvalim, ali evo nemam čime, već četiri i po godine, stvarno se ništa ne dešava. Bilo je bar flertova, ali se tu završilo. Ne znam zbog čega, možda sam krenula drugi niz. Ne zato što sam nadmena i dižem sebe u visine, ali možda sam konačno počela da cenim sebe na način na koji zaslužujem. Nije lako kad obavljate odgovorno uloge, naročito tu ulogu majke. U tom periodu gde je Hana, potrebna je muška figura, devojčice idealiziju svog muškarca u odnosu na svog tatu. Ja verujem da je Bog nama dao najbolje. Možda će bez obzira što nemaju to, moći da naprave viziju toga što žele. Naročito što imaju mamu koja je mnogo grešila, ali verujem da će moje devojčice izrasti u stabilne i samostalne žene, što je moj cilj. Ali ja imam pomoć. Jovane koja živi sa mnom, pomoć roditelja, pomoć sestara, to mi je važno i neophodno - otvorila je dušu Bekvalčeva.

Da li se ljutiš na Hanu kad krene da snima?

- Ne ljutim se. Ja sam za nju mama, ona nema taj čip da ne treba da me prikaže... Naravno da sam čupava nekad u toku dana. Ali ljudi su od mene i navikli, imam običan život. Ja sam se sad za vas udesila, mislim da nije primereno da se pojavim kako živim generalno, jer vas jako poštujem. A društvene mreže jesu to privatno, gde se pokazujemo kao običan svet, što i jesmo - istakla je Nataša.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.