KAKVE MAČKE! ISPLIVALA USPOMENA STARA DVE DECENIJE: Ksenija Pajčin, Ceca i Romana Panić zajedno u provodu!
Ceca, Foto: Printscreen/Instagram/cecaraznatovic

vatrene

KAKVE MAČKE! ISPLIVALA USPOMENA STARA DVE DECENIJE: Ksenija Pajčin, Ceca i Romana Panić zajedno u provodu!

Na Tviteru se pojavila fotografija, nastala pre dvadesetak godina, kojom je zabeležen jedan zanimljiv momenat.

Objavljeno:

Svetlna Ražnatović, Ksenija Pajčin i Romana Panić uslikane su kako se zajedno provode.

U tom periodu, Ceca je već bila velika zvezda na našim prostorima. Ksenija Pajčin bila je jako popularna i važila je za jednu od najatraktivnijih pevačica, dok je Romana Panić tada počela da gradi svoju muzičku karijeru.

1 / 7 Foto: ATA images

Tviteraš koji je podelio fotgrafiju popularnih pevačica iz provoda, uporedio je naše zvezde sa svetskim, pa su ga Ceca, Ksenija i Romana podsetile na Britni Spirs, Kim Kardašijan i Paris Hilton.

Podsetimo, Kseniju Pajčin je 2010. godine u njenom stanu na Voždovcu usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je nakon toga sebi oduzeo život. Njihova tela pronađena su sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja.

Romana Panić je uživala u svojoj popularnosti u toku dvehiljaditih godina. Međutim, nakon skandala nastalog posle hapšenja u Australiji zbog pljačke bankomata i kazne zatvora, pevačica se povukla iz javnosti, pa retko nastupa na privatnim proslavama.

Romana Panić
foto: Aleksandra Čolić

Svetlana Ražnatović nastavila je da uspešno gradi svoju muzičku karijeru i jedna je od najpopularnijih pevačica na našim prostorima.

Bonus video:

01:41

ROMANA UHVAĆENA SA DEČKOM FILIPOM: Opušteno su razgovarali ispred kluba, a EVO ŠTA SU URADILI KADA SU SPAZILI NAŠU EKIPU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.