OVA VATRENA PLAVUŠA JE ŽENA IVICE DAČIĆA: Skoro 3 decenije su zajedno, KRIJE JE OD SVIH! (FOTO)
Ivica Dačić, Foto: Foto: Marina Lopičić

prelepa

OVA VATRENA PLAVUŠA JE ŽENA IVICE DAČIĆA: Skoro 3 decenije su zajedno, KRIJE JE OD SVIH! (FOTO)

Krije je od očiju janosti

Objavljeno:

Brak Ivice Dačića i Sanje Dačić traje skoro tri decenije. Za sve to vreme ona se izuzetno retko pojavljivala u javnosti. Šta je razlog tome, otkrio je jednom prilikom njen suprug.

Imajući u vidu političke funkcije koje je Ivica Dačić obavljao poslednjih 30 godina i pozornost javnosti kojoj je bio izložen, pričalo se često o njenom braku sa Sanjom.

Imao je nešto na tu temu da kaže i političar.

"Oženio sam kada nisam bio na toliko visokom položaju. Oženio sam se 1993. godine, 26 godina sam u braku, pa to je uspeh", rekao je 2020. gostujući na televiziji "Pink".

Otkrio je tada i stav svoje supruge o njegovoj profesiji: "Ona je bila protiv toga da se bavim politikom. U stvari, nije protiv, kako mi je tada pričala... Njen otac se bavio politikom i rekla je da nikada u životu neće da se uda za političara. Međutim, kada je mene videla, onda je promenila svoje mišljenje. Ona i danas, posle 26 godina, ima otpor da sada bude nešto mnogo prisutna u javnosti, nikada nije htela da gostuje nigde i ja to poštujem ".

1 / 7 Foto: Uroš Arsić

Sanju Dačić i dalje ne viđamo u televizijskim emisijama, a retke prilike u kojima se pojavljivala u javnosti bili su izbori i manje obavezni javni događaji, poput muzičkih koncerata, poput beogradskog nastupa Ane Bekute u Beogradu 2017. godine. Viđali smo je i na porodičnim proslavama prijatelja.

Bračni par Dačić ima dvoje dece, ćerku Andreu koja je pokazala talenat za pevanje i sina Luka koji je u vezi sa pevačicom Milicom Jokić.

"I supruga i ja smo tradicionalno vaspitani. To znači da je porodica na prvom mestu, i kad je dobro i kad je teško. Iz svojih porodica poneli smo veru da se i najveći izazovi mogu rešiti uz podršku najbližih, baš kao što su i najlepši trenuci kada smo zajedno. Greši svako ko na nekoj drugoj strani traži sreću ili podršku. To smo naučili od naših roditelja i to se trudimo da prenesemo na našu decu", rekao je nedavno za magazin "Helo" Ivica Dačić, koji je dobio nagradu u kategoriji “Očuvanje i negovanje pravih vrednosti".

Ivica Dačić
foto: Marina Lopičić

O tome kako su vaspitavali decu rekao je sledeće:

"Mojoj supruzi je pripala uloga strogog roditelja, možda i zato što sam strogoću trošio na poslu. Šalu na stranu, mislim da sam svaki trenutak sa porodicom koristio da ga provedemo u dobroj atmosferi. Obaveze su mi uvek odnosile mnogo vremena, pa su momenti kod kuće bili veoma dragoceni".

Ima li neke posebne tajne njihovog braka?" Ako je tajna da ljudi u braku treba da se vole i poštuju, i da to rade i posle 30 i 50 godina zajedničkog života, onda neka bude tajna. Ipak, mislim da je to nešto što sa sobom nosi svako ko je odrastao u zdravoj porodičnoj sredini. Nije uvek lako, ne postoji porodica bez problema, ali sve se može rešiti kada postoje ljubav, poštovanje i želja. To drži porodicu u skladu i na okupu", dodao je.

Bonus video:

04:42

Ivica Dačić o konsultacijama sa predsednikom Vučićem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.