VODITELJKA PREKINULA EMISIJU DA OBAVESTI SVE O STANJU MILJANE KULIĆ: Prolazi kroz PAKAO, NIJE DOBRO!
Dušica Jakovljević, Foto: Printscreen

horor

VODITELJKA PREKINULA EMISIJU DA OBAVESTI SVE O STANJU MILJANE KULIĆ: Prolazi kroz PAKAO, NIJE DOBRO!

Oglasila se i uputila javnu podršku

Objavljeno:

Voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević juče je na kratko prekinula emisiju na "Pinku" u želji da svima saopšti kako je Miljana Kulić, nekadašnja učesnica pomenutog rijalitija, nakon operacije želuca.

1 / 5 Foto: © ATA Images

- Miljana Kulić se jako loše oseća - navela je Dušica Jakovljević na početku, pa su je svi u studiju pozdravili aplauzom.

- Šaljemo joj podršku iz studija. Uz tebe smo Miksi i uz tvoju porodicu, znamo da si jaka! - istakla je voditeljka, pa nastavila emisiju.

Nakon što je imala operaciju žuluca u Turskoj, rijaliti učesnica Miljana Kulić ne može da se oporavi, a trenutno se nalazi u Urgentnom centru u Nišu.

Miljani je prvo pozlilo po povratku iz Turske, kada je trebalo da bude gost emisije na "Pinku", pa je u poslednjem trenutku odustala iako je stigla u prostorije televizije. Tada se žalila da joj je muka i da se oseća loše. Posle toga nije prisustvovala ni rođendanu sinu Željka, a njena majka Marija Kulić sad je objavila Miljaninu fotografiju i otkrila da je završila u bolnici u Nišu.

Miljana Kulić
foto: Instagram printscreen/miljana_kulic_official

- Miljana je od sinoć u Urgentnom centru i nije joj dobro. Do pre polasata smo bili sa njom, ali više ne dozvoljavaju zbog korone - napisala je danas Marija u objavi i okačila fotografiju.

Bonus video:

00:09

Miljana Kulić pokazala burmu: Pokazala novog dečka, a sada šokirala sve snimkom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.