ISPLIVALA ISTINA ZBOG KOJE ĆETE ZANEMETI: Ona je bila Džejova NAJVEĆA LJUBAV, kakav ŠOK!
Foto: Dragana Udovičić

zanimljivost

ISPLIVALA ISTINA ZBOG KOJE ĆETE ZANEMETI: Ona je bila Džejova NAJVEĆA LJUBAV, kakav ŠOK!

Lepa crnka s kosim očima koje je mnoge ostavljala bez daha preminula je u 44. godini

Objavljeno:

Pevač Džej Ramadanovski preminuo je u 56. godini u Beogradu od posledica srčanog udara pre dve godine.

Šest godina pre nego što je umro, folker je doživeo tragediju od koje se nije oporavio. Naime, preminula Dubravka koja je pre više od 22 godina glumila u njegovom spotu "Gde ću sad, moja ružo".

1 / 5 Foto: Marina Lopičić

Lepa crnka s kosim očima koje je mnoge ostavljala bez daha preminula je u 44. godini. Kada je Džej saznao, bio je veoma potresen i nije mogao da veruje da je izgubio devojku u koju je navodno godinama bio zaljubljen.

"Nekoliko dana pre toga pričao je o njoj s prijateljem i rekao kako bi baš voleo da je vidi, te da je ubeđen da bi ga i sada svojom lepotom ostavila bez daha. I evo šta se desilo. Danima mu je teško zbog nje i svako malo zaplače. Čak je i popio lek za smirenje kada je čuo da je iznenada preminula. Dubravka je vreme kada su snimali spot bila jedna od najlepših devojaka u gradu i u Džejovom srcu je imala posebno mesto", rekao je tada izvor.

"Bio je dugo zaljubljen u nju, kao i gotovo svi momci Dorćola, ali nikada nije rekao da je među njima bilo nešto više od prijateljstva", rekao je izvor.

Baš zbog toga Dubravka je imala posebno mesto u njegovom srcu oni su ostali veliki prijatelji, ali su poslednjih godina izgubili svaki kontakt.

1 / 1 Foto: Youtube printscreen/Dzej Music Official

"Nisam mogao da verujem kada sam čuo! Evo i sad mi dođe da zaplačem. Otišla je lepa Duda. Bila je mnogo dobra žena, poštena i ovo je stvarno velika šteta. Da je bog dao bar još malo da živi. I sada se ježim kada dok pričam o njoj. Krivo mi je mnogo što se nismo videli, a poslednje vreme sam često pomišljao na nju. Kao da je to bio neki znak. Neka joj Bog dušu prosti, šta drugo mogu da kažem sada kada je više nema", ispričao je posle njene smrt folker.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.