DEVOJČICA SA SLIKE DANAS JE SRPSKA PENELOPA KRUZ! SVI JE OBOŽAVAMO, njene pesme u glas pevamo: Prepoznajete li je!?
Emina Jahović, Foto: Instagram printscreen

Moć transformacije

DEVOJČICA SA SLIKE DANAS JE SRPSKA PENELOPA KRUZ! SVI JE OBOŽAVAMO, njene pesme u glas pevamo: Prepoznajete li je!?

Izgled Emine Jahović: drugarstvo iz detinjstva

Objavljeno:

Izgled Emine Jahović: osmeh i zagrljaj, drugarstvo od malih nogu, pa do danas. Poznata srpska pevačica, od svojih muzičkih početaka privlačila je pažnju svojim izgledom i stasom.

emina jahović
foto: instagram.com/yaemina/

Iako danas važi za jednu od najlepših žena sa domaće javne scene, a i šire, Emina nije uvek tako izgledala, ali je ipak nešto ostalo nepreomenjeno do današnjih dana, nešto na šta nijedan estetski hirurg ne može da promeni, a to su oči i osmeh.

Emina Jahović, je uspešna srpsko-turska kantautorka, tekstopisac, ali i manekenka i glumica, koja je rođena u Novom Pazaru, i baš tamo je načinila svoje prve korake ka ulazu u svet muzike. Kao najmlađa od troje dece, ona se ugledala na starijeg brata Mirsada, pa je tako još u osnovnoj školi krenula da trenira košarku.

Ali, ljubav prema muzici je krenula da neguje odmalena, pa je tako krenula sa časovima gitare u Muzičkoj školi “Mokranjac”, a tokom osnovne škole volela je sve što je imalo veze sa muzikom, pa je tako nastupala i pevala u gradskom horu i igrala folklor.

1 / 11 Foto: Dragan Kadić

U srednjoj školi se oprobala u glumačkoj profesiji, što će se kasnije ispostaviti kao dobra podloga.

Glumila je u nekoliko pozorišnih predstava, od kojih je jedna bila Sofoklova drama “Antigona”, dok je u predstavi “Galeb” pevala pesmu Ane Sofrenović “Kaži zašto me ostavi”, a upravo je tokom predstava koje su zatevale i neke pevačke deonice otkrila i shvatila da bi time želela da se bavi, da je to njena strast. Iako je pre toga pričala da će biti arhitekta.

Svog bivšeg supruga, poznatog turskog pop pevača Mustafu Sandala, upoznala je u Bodrumu 2004. godine, a poznati par se venčao, nakon nekoliko godina, tačnije 2008. godine. Iste godine, rodila je svog starijeg sina Jamana, a nakon četiri godine i mlađeg sina Javuza.

Emina Jahović
foto: Dragan Kadić

Zbog njenog fizičkog izgleda, na početku karijere, javnost je pevačicu poredila sa poznatom španskom glumicom Penelepe Kruz, dajući joj različite nadimke. Nakon udaje i tokom života u Istanbulu, pevačica se oprobala u ulozi televizijske glumice u turskoj seriji “Polje lala”, a snimila je i reklamu za turskog mobilnog operatera.

Ona je 2020. godine osmislila i kreirala svoju kozmetičku liniju Yaemina Beauty koja sadrži 55 različitih proizvoda za šminku najvišeg kvaliteta u 16 kategorija, u nežnim i klasičnim tonovim, veganskog porekla, kao i liniju parfema.

Srpska Penelope Kruz, kako je zovu od milja, nedavno je objavila fotografiju staru 30 godina na kojoj se vidi prepoznatljiv osmeh i pogled koji je do danas ostao isti i nepreomenjen.

Bonus video:

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.