ŠOK! OVO JE PRAVA ISTINA O POREKLU JOVANA MEMEDOVIĆA: Niko nije znao, RAZOTKRIVEN!
Foto: Youtube

ovo su detalji

ŠOK! OVO JE PRAVA ISTINA O POREKLU JOVANA MEMEDOVIĆA: Niko nije znao, RAZOTKRIVEN!

Novinarski poziv je započeo u informativnoj redakciji Radio-televizije Beograd.

Objavljeno:

Jovan Memedović jedno je od omiljenih televizijskih lica i čovek koga retko ko može da ne voli, a njegov privatni život i retki detalji iz istog privuku veliku pažnju javnosti.

Pleni svojom jednostavnošću i sasvim prirodno nam donosi najbolje priče koje uvek izazivaju najlepše emocije kod publike.

Završio je Četvrtu beogradsku gimnaziju, a 1985. godine diplomirao je na Fakultetu za fizičko vaspitanje u Univerziteta u Beogradu.

Zbog nedostatka posla upisuje studije psihologije, gde i završava prvu godinu, nakon čega sasvim slučajno stupa u novinarske vode.

Novinarski poziv je započeo u informativnoj redakciji Radio-televizije Beograd, a od 1992. godine počeo je da radi i kao sportski novinar i komentator.

Autor je emisije Svet lova i ribolova i kultne emisije Sasvim prirodno, koja obrađuje teme vezane za prirodu i preživljavanje u njoj. Udruženje novinara Srbije mu je dodelilo priznanje Laza Kostić za reportažu godine, 2007. Veliki je ljubitelj NFL-a.

Inače, Jovan Memedović je rođen u Beogradu i ima 62 godine.

Trenutno je voditelj kviza Potera na Radio-televiziji Srbije.

1 / 6 Foto: Printscreen/RTS Prikazuje

Bonus video:

00:15

JOVAN MEMEDOVIĆ SE SNIMAO U AUTOMOBILU, A SVI SU PRIMETILI JEDAN DETALJ! Voditelj napravio prekršaj u saobraćaju, a evo i koji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.