ZORAN MARJANOVIĆ NIJE ODOLEO OVIM FATALNIM ŽENAMA: Jedna se KRIJE OD SVIH, DRUGU USMRTIO, treća je ŽIVA VATRA!
Foto: Nenad Kostić

NJIH JE "VOLEO"

ZORAN MARJANOVIĆ NIJE ODOLEO OVIM FATALNIM ŽENAMA: Jedna se KRIJE OD SVIH, DRUGU USMRTIO, treća je ŽIVA VATRA!

On se od petka uveče nalazi u Centralnom zatvoru u Bačvanskoj ulici u Beogradu.

Objavljeno:

Zoran Marjanović (44) koji je optužen na 40 godina zatvora zbog teškog ubistva svoje supruge Jelena Marjanović (33) u aprilu 2016. godine na nasipu u Borči, a javnost je i dalje podeljena o njegovoj krivici. Za ovih šest godina svaki detalj iz Zoranovog života bio je zanimljiv, pa tako i njegov ljubavni život.

Viši sud u Beogradu, podsetimo, prvostepeno je osudio Marjanovića za krivično delo teško ubistvo i određen mu je pritvor, pa se on od petka uveče nalazi u Centralnom zatvoru u Bačvanskoj ulici u Beogradu.

Ubistvo pevačice tog 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u beogradskom naselju Borča, podiglo je celu zemlju na noge i do dana današnjeg ovaj zločin intrigira javnost. Način na koji je pevačica "Granda" ubijena, zatim istraga, rijaliti u kom je optuženi bio nekoliko dana, a zatim i pritvor Marjanovića u kom je bio 10 meseci. Takođe, ceo sudski postupak koji je vođen protiv njega, a zatim i prvostepena presuda u kojoj je sud prihvatio dokaze tužilaštva i osudio ga, zanima celu naciju, a s vremena na vreme pojavljile su se razne žene koje su za svih ovih šest godina htele da budu u njegovom društvu.

1 / 8 Foto: Stefan Stojanović

Pre nego što je oženio Jelenu, Zoran je bio u braku sa Sanjom sa kojom ima sina Uroša, koji je nakon razvoda ostao da živi s njim u porodičnoj kući u Borči. Ona se ne eksponira u javnosti, pa niko do sada nije ni video kako ona izgleda. Nakon zločina Sanja je navodno saslušavana u policiji.

Marjanović se razveo i počeo da zabavlja sa pokojnom pevačicom još kad je ona imala 17 godina. Jelena je živela nedaleko od njega, u istoj ulici u Borči. Venčali su se pet godina pre zločina, a neretko je i optuženi pričao o njihovoj ljubavi.

- Jelena i ja smo zajedno od 2002. ili 2003, a u braku smo nešto više od pet godina. U muzičkom studiju smo se upoznali, ona je došla da radimo aranžmane, pesme za njen novi projekat, bila je izuzetno talentovan pevač. To je bila ljubav na prvi pogled - rekao je Zoran jednom prilikom. Takođe, Marjanović je isticao da ga je Jelena osvojila svojom plemenitom ličnošću i skromnošću.

Treća žena, inače nevenčana, ali nimalo nebitna u Zoranovom životu jeste Zorica Mitrović. Naime, Kurir je još ranije pisao o tome da je Zoran našao novu devojku ali je Mitrovićeva čas priznavala, a čas negirala ove navode.Da su ipak zajedno potvrdili su u petak kada su došli ruku pod ruku u Viši sud u Beograd na izricanje presude.

- Istina je da sam u dugoj vezi sa Zoranom Marjanovićem. Uz njega sam srcem i dušom. Zauvek ću biti s njim i mnogo ga volim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zabolele su me neistine u medijima i rešila sam da otkrijem istinu - rekla je za Kurir u prvoj ispovesti Mitrovićeva u septembru 2017.

Jelena Marjanović
foto: Adria Media Group

Ona je tada istakla da je Marjanovića upoznala tek nakon Jelenine smrti, nikako pre toga.

- Želim da napomenem da smo se upoznali posle Jelenine smrti. Na prvom mestu, njega volim i cenim kao čoveka. Prijatelj poput njega se čuva jer, nažalost, danas je malo takvih ljudi kao što je on. Za tako kvalitetnog čoveka ne bih žalila ni svoj život da dam. Čast mi je što se zove mojim prijateljem, pa onda sve ostalo - ispričala je tada Zorica Mitrović.

Da je njihova ljubav jaka govori i činjenica da je nasrnula na policajce kada su hapsili Marjanovića 2017. što je i sama potvrdila uz reči: "Ko zna šta bi bilo da me prijatelji nisu zaustavili". Zorica je i u petak u Višem sudu napravila pravi cirkus i revoltirano napustila sudnicu, a kada su Marjanovića policajci izveli iz kuće kolima je otišla do policijske stanice.

Žena koja je za ovih šest godina bila prisutna u Zoranovom životu jeste i Rada Matić iz Beča, koja je preminula u septembru prošle godine. Matićeva je prvi put 2016. dospela u centar javnosti, kada je obelodanjeno njeno eksplicitno dopisivanje sa Zoranom Marjanovićem.

Zorica Mitrović
foto: Nenad Kostić

Inače, ona je bila jedan od članova Fejsbuk grupe "Podrška Zoranu Marjanoviću", koja je nastala već u prvim danima istrage ubistva pevačice, u trenutku kad se već uveliko u medijima spekulisalo da je Zoran ubica. Njih dvoje su komunicirali najpre putem te grupe, da bi potom dopisivanje nastavili preko Vajbera. Poruke lascivne sadržine - koji nikako nisu priličile čoveku kome je supruga brutalno ubijena, a koji je istovremeno u javnosti pokušavao da ostavi utisak ucveljenog udovca - dospele su u javnost.

Ono što je svojevremeno šokiralo sve koji prate ovaj slučaj jeste činjenica da je na dan kada je pevačica rođena i kada je porodica postavljala spomenik 2016, Matićeva je na Fejsbuku objavila svoju fotografiju sa slikom ubijene pevačice pored kandila i nogama misteriozne osobe u pozadini. Majka pokojne pevačice, pitala se "šta će njoj fotografija moje ćerke".

Hleb, Zoran Marjanović
foto: Nenad Kostić

Bonus video:

00:25

Zoran Marjanović prebačen u Centralni zatvor

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.