BILJANA OBRADOVIĆ IMA NOVU LJUBAV? Evo u kakvom je izdanju UHVAĆENA, TU JE I KLJUČAN DOKAZ! (FOTO)
Foto: Instagram

šuška se

BILJANA OBRADOVIĆ IMA NOVU LJUBAV? Evo u kakvom je izdanju UHVAĆENA, TU JE I KLJUČAN DOKAZ! (FOTO)

Reklo bi se da je voditeljka spremna na novu ljubav.

Objavljeno:

Voditeljka koja je godine truda i posvećenosti uložila u karijeru ne otkriva preterano svoj ljubavni status, a da li je na pomolu nova ljubav Biljane Obradović svi se pitaju već duže vreme, jer je voditeljka na tom planu već dugo tajanstvena.

Veoma angažovana u medijima i poznata kao veliki karijerista Biljana u fokus stavlja poslovne uspehe, pa se mnogima čini da je privatni život odgurnula u drugi plan.

Da li je to zaista tako ili je Biljana pak emotivno ispunjena možemo samo da naslućujemo, a na osnovu stajlinga koji je izabrala za potrebe svog poslovnog angažmana reklo bi se da je voditeljka spremna na novu ljubav, te da bi joj i te kako prijalo da uplovi u bračne vode.

Toaleta koju je Biljana ponela doslovno ostavlja bez daha, a njen istančan modni stil došao je do punog izražaja. Ručno rađena bela haljina sa mrežastim rukavima savršeno joj pristaje, dok strukirani deo odmereno prati liniju tela. Sofisticiranost kojom odiše neverovatno podseća na venčanicu, te su se mnogi zapitali da li je nova ljubav Biljane Obradović već tu i da li je voditeljka spremna da stane pred oltar.

Voditeljka je uz stajling uklopila bele salonke, a umerena šminka i uredno zalizana kosa dali su otmenu notu.

1 / 2 Foto: Instagram

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.