ZBOG OVOGA JE NAJURENA SA TELEVIZIJE?! 2000. godine je IZBIO SKANDAL VEKA, a voditeljka je sada PROGOVORILA O SVEMU
Foto: Printscreen

da li JE REALNO?

ZBOG OVOGA JE NAJURENA SA TELEVIZIJE?! 2000. godine je IZBIO SKANDAL VEKA, a voditeljka je sada PROGOVORILA O SVEMU

Zbog izbora garderobe naišla je na velike probleme!

Objavljeno:

Vlatka Pokos (52) je 2000. godine vodila izbor za Mis Hrvatske na HTV-u kada je obukla crnu haljinu s dekolteom do pupka.

Zbog izbora garderobe naišla je na velike probleme, a Vlatka nakon toga više nikada nije radila na HTV-u.

- Ti koji misle da je vulgarna neka pogledaju kako se oblače naše pevačice koje nastupaju u jeftinim grudnjacima. Neko može misliti da je haljina bila preslobodna, ali vulgarna sigurno nije jer je prefinjena i skupa - objasnila je Vlatka svoj modni odabir.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/vlatkapokos

- Više nikad nakon toga nisam radila za HTV, osim ako se nije radilo o vođenju nekog festivala koji je HTV prenosio, a čak i tad sam imala velikih problema. Odabir moje haljine kao izgovor bio je apsurdan i licemeran jer šta drugo reći s obzirom na to da sam vodila šou s polugolim maloletnicama - rekla je Vlatka za 24sata.hr.

Tog trenutka se prisetila i poznata dizajnerka Monika Sablić koja je na društvenim mrežama podelila upravo Vlatkinu fotografiju. Ona je tada prozvala njen dekolte "najpopularnijim" u Hrvatskoj.

Inače, Vlatka je već duže vreme u Kanadi, a povremeno dolazi u Hrvatsku. Ovog puta je ostala duže, ali niko sa sigurnošću ne može da tvrdi koliko dugo će se zadržati na Balkanu. Ona je 2019. godine diplomirana na kanadskom univerzitetu Šeridan, gde je studirala oglašavanje i marketinške komunikacije.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.