Bili puni kod brodovi, a onda brodolom... BANKROT, ROĐACI: Srpske zvezde koje su spale na PROSJAČKI ŠTAP! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Stefan Jokić, Aleksandar Jovanović Cile

Udarila kriza

Bili puni kod brodovi, a onda brodolom... BANKROT, ROĐACI: Srpske zvezde koje su spale na PROSJAČKI ŠTAP! (FOTO)

Oni su bili poznati i bogati, a sada su samo poznati! Ili vam, zadesila ih je najgora kletva -DA BOG DA IM'O PA NEM'O!
Objavljeno:
foto: Printscreen

Folk pevač Bane Bojanić, sin poznatog folkera Miloša Bojanića, ostao je bez para u Americi i vratio se nazad u Srbiju.

Folker je pre više godina, nakon hita „Pola vino, pola voda“, digao sidro i otišao u Ameriku, gde je počeo svoj vlastiti biznis i krenuo s menadžerskim i špediterskim poslovima. U Americi je kupio i kuću u blizini Čikaga gde je živeo sa suprugom. Dovodio je u Ameriku i pevače i ugovarao im tezge, pa je i od toga imao dobar izvor prihoda. Elem, mnogi pevači koji su preko njega otišli u Ameriku, svojevremeno su se žalili na Baneta, jer ih je navodno „zavrnuo“ za lovu, i pretili kako će ga srediti čim ga vide, pa je Bane postepeno odustajao od menadžerskih poslova i odlučio da se bavi samo špedicijom.

foto: Dragan Kadić

Kako navodi izvor blizak Bojanićima, Bane je pukao i sa špedicijom, uvalio se u ogromne dugove i morao da proda sve što je stekao.

foto: Instagram/gagidjogani

Dok njegova bivša žena Anabela troši desetine hiljada evra na letovanje i uživa u braku, denser Gagi Đogani je u bio je u velikoj finansijskoj krizi da je čak prodavao stvari iz kuće.

I on je čak u jednom trenutku to i priznao, a počeo je da radi i kao vozač autobusa, ali i kao konobar: – Jeste, takva je situacija i u krizi sam. Tako je to kad se razvedeš. Nemam nikakve prihode. Pozajmio sam 15.000 evra za album svestan sam da je svaki početak težak. Navikao sam ja da ima, pa nema.

foto: Damir Dervišagić

Milena Ćeranić je samo jedan od dokaza da ekonomska kriza ne zaobilazi i javne ličnosti. Naime, ona je u nameri da sklopi dogovor za novu pesmu posetila “Aspirince”, a njihov rad je nameravala da plati procentom od nastupa, jer nema novac trenutno.

Milena je posle učestvovanja u Farmi, kada je izbačena iz Granda, načisto "pukla". Nema nastupa, albuma, hitova, ali ona počinje sada polako da se vraća, mada je mediji nisu dočekali širom raširenih ruku.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.