KARLEUŠA POSLE RAZVODA ŽIVI DRUGI ŽIVOT: Pozirala sa NAJBOLJOM DRUGARICOM i to baš VRELO! (FOTO)
Foto: Instagram/karleusastar

kakve mačke!

KARLEUŠA POSLE RAZVODA ŽIVI DRUGI ŽIVOT: Pozirala sa NAJBOLJOM DRUGARICOM i to baš VRELO! (FOTO)

Pokazale da se odlično zabavljaju!

Objavljeno:

Pop ikona Jelena Karleuša oglasila se zvaničnim saopštenjem i otkrila da se nakon 14 godina braka razvodi od fudbalera Duška Tošića.

Mnogi dušmani su se zabrinuli kako će pevačica funkcionisati nakon razvoda, a ona je sada rešila da pokaže da živi najbolji život, kao i da ima ljude koji je vole oko sebe.

Svi znamo koliko su Jelena i Milica Pavlović vezane i u dobrim odnosima!

Među prvima koji su joj dali podršku Milica nakon afere "Provereno" od kolega jeste njena prijateljica Jelena Karleuša, koja joj je odmah ostavila komentar, a u kojem je bila oštra i direktna.

One su sada pokazale koliko su bliske, kao i da znaju da se odlično zabavljaju! Jelena i Milica su sinoć bile na rođendanu, a fotografije sa istog su sve ostavile bez daha. Karleuša je sve to objavila na svom Instagram profilu, a ljudi su ostali frapirani lepotom ove dve zvezde.

Ana Nikolić, Milica Pavlović
foto: Kurir Televizija Printscreen

Obe su bile u beloj kombinaciji koja ostavlja bez daha! Jelena je nosila dugu mrežastu suknju i top koji je jedva držao silikonske grudi, kao i jako visoke štikle, dok je kosu skupila u visoku punđu. Milica se odlučila za mini haljinu u beloj boji, a reklo bi se da se plavuše ipak bolje zabavljaju od brineta!

One su se plazile, pokazivale atribute, ali i odlično zezale, pa su fotografije zaista ispale fenomenalne.

1 / 5 Foto: Instagram/karleusastar

Karleuša je često isticala da joj je Milica veoma draga, kao i da veruje u to da će imati sjajnu karijeru, a nedavno je Pavlovićeva istakla da joj Jelenina podrška mnogo znači, ali je i otkrila da jedna drugoj umeju da se žale koliko su para potrošile.

- Mnogo mi znači Jelenina podrška koja je i te kako postavila standarde u muzici. Svaka je individua za sebe i svaka prisutpa muzici na način na koji želi sebe da prezentuje. Mi na kraju kukamo jedna drugoj koliko nas je šta koštalo novca i živaca. Ja kada vidim neki njen projekat, tačno znam šta koliko košta. Mislim da je Jelena tip osobe koja na kraju dobije zbirnu cifru, pa je verovatno šlog udari. A ja sam tip osobe koji zna koliko košta rasveta, šraf i ostalo... I s jedne strane, mene to nervira jer ne znam kako sam došla do toga da budem takva, ali se na kraju dana razumem i sve. I to me košta i živaca i svega. Ali nema veze. Tako da, nas dve delimo muku i radost kada treba da se podigne čaša - rekla je Milica za Telegraf.

Jelena Karleuša, milica pavlović
foto: Instagram/karleusastar

Podsetimo, Milica Pavlović je nedavno izdala 4. studijski album "Posesivna", a na promociji za pevačicine najbliže prijatelje našla se i pop zvezda Jelena Karleuša koja je tom prilikom podržala svoju mlađu koleginicu.

Evo kako su izgledale na promociji:

Jelena Karleuša
foto: printscreen instagram/karleusastar

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.