SUBOTIĆKA ZAMENILA PECU ŠAKOM POLUMENTOM?! Pljušte POLJUPCI u Crnoj Gori, Espreso OTKRIVA DETALJE njihovog ODNOSA!
Foto: Printscreen Instagram

hit

SUBOTIĆKA ZAMENILA PECU ŠAKOM POLUMENTOM?! Pljušte POLJUPCI u Crnoj Gori, Espreso OTKRIVA DETALJE njihovog ODNOSA!

Odlično se provode!

Objavljeno: 16:56h

Peca Raspopović uživa sa novom devojkom, starletom Majom Marinković, u Crnoj Gori, a to vreme Aleksandra Subotić provodi kod njegovih prijatelja uprkos njegovoj preljubi.

Mnogi su počeli da sumnjaju da će Aleksandra sada ući u rijaliti kako bi zaradila novac, a ona je jasno svima stavila do znanja da do toga neće doći, kao i da je u potpunosti posvećena porodici, tj. svojoj deci.

Aleksandra se oglasila sada iz jednog kafića na moru u kom pevač Šako Polumenta nastupa, a po snimcima vidimo da je Šako upoznat sa situacijom u kojoj se nalazi Aleks te da joj peva pesme koje mogu biti posvećene baš njoj.

maja marinković, Petar Raspopović Peca
foto: instagram/majamarinkovic

Aleksandra je prevala i igrala uz njegove pesme, a on je čak i sišao sa bine da peva baš njoj, pa su onda počeli i poljupci da pljušte. Sve to je starleta zabeležila kamerom, a verujemo da Peci nije lako kad gleda ovo.

Subotićka je u par navrata pokazala i svoje zgodno telo, kao i zanosne silikone.

Budući da imamo izvor koji se trenutno nalazi na istoj lokaciji gde i Aleksandra upitali smo ga kakva je situacija i da li postoje neke varnice između pevača i Aleks.

"Sandra non-stop snima Šaka, on peva pesme koje su možda posvećene baš njoj, jer ona stalno komentariše i smeška mu se kad peva ka njoj. Ali mislim da nisu u vezi, nisu bili previše intimni, čini mi se da samo on zna šta joj se dešava i da ima razumevanja. Palo je par poljubaca, ali samo u obraz, mislim da je ona to sve snimala telefonom", rekao je kratko naš izvor.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/sandrasuboticss

Oo što je zanimljivo da smo primetili je da je Aleksandra pre par dana okačila svoju fotografiju na Instagram, a kao opis iste je bila Šakova pesma.

Da li je ovo puka slučajnost ili ima neka tajna veza ostaje da vidimo.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram/sandrasuboticss

Pogledajte kako izgleda poljubac:

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.