OVA BITNA SRPKINJA SE HITNO OGLASILA I TVRDI SAMO JEDNO: "Zoran Marjanović NIJE UBIO Jelenu Marjanović"
Foto: Nenad Kostić

kakav šok

OVA BITNA SRPKINJA SE HITNO OGLASILA I TVRDI SAMO JEDNO: "Zoran Marjanović NIJE UBIO Jelenu Marjanović"

Tim povodom oglasile su se mnoge javne ličnosti, a među njima je i ova pevačica

Objavljeno:

Zoran Marjanović osuđen je danas na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge pevačice Jelene Marjanović, koje se dogodilo 2016. godine u Borči. Tim povodom oglasile su se mnoge javne ličnosti, a među njima je i Sandra Afrika, kojoj je Marjanović napisao veliki hit "Afrika" po kojem je i dobila nadimak

Sandra je rekla kako je dugo poznavala Zorana Marjanovića i družila se sa njegovom porodicom, kao i da je sa bračnim parom išla i na letovanja, ali da nije primetila ništa čudno što bi ukazivalo da može doći do ovog mračnog scenarija.

1 / 7 Foto: Nenad Kostić

- Ja sam dosta vremena provodila kod njih u kući. Družili smo se privatno, a i radili su mi pesme, i Zoki i Jeca. Za njih imam samo lepe reči. Jeca mi je ostala u lepom sećanju - rekla je Sandra Afrika.

Pevačica je istakla da misli da Marjanović nije kriv:

- Ne, ne, i mislim da nije kriv. Toliko dugo ih poznajem, zajedo smo letovali, znam celu Zokijevu porodicu, nisam im izlazila iz kuće. Ništa mi nikad nije bilo čudno i sumnjivo, nikada nisam primetila neku ljubomoru nenormalnu. Oni su funkcionisali sjajno, bar ono što smo mi videli. Moje mišljenje je da Zoran to nije uradio, ali pravda će reći svoje. Mi smo se godinama družili, ali smo se onda razišli, ja sam promenila saradnike i nismo se čuli zadnjih 10 godina - zaključila je Sandra Afrika.

Zoran Marjanović osuđen je danas odlukom Višeg suda u Beogradu prvstepenom presudom za ubistvo supruge Jelena Marjanović koja je nestala 2. aprila 2016. godine, a dva dana kasnije pronađena na nasipu u Borči.

1 / 5 Foto: Print Screen Youtube

On je tada rekao da su on i ćerkica polako hodali za Jelenom na nasipu pored Dunava u Borči dok je ona trčala ispred njih. S obzirom na to da je ta staza duga nekoliko kilometara, govorio je da je Jelena odmakla od njih daleko i da je brzo nestala iz vidokruga.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.