"BILO BI LEPO DA SMO OPET ZAJEDNO!" LUKAS SA BIVŠOM ŽENOM ZAJEDNO LETUJE: Otkrio da li SPAVAJU ZAJEDNO!
Aca Lukas i Sonja Vuksanović, Foto: Printscreen

iskren

"BILO BI LEPO DA SMO OPET ZAJEDNO!" LUKAS SA BIVŠOM ŽENOM ZAJEDNO LETUJE: Otkrio da li SPAVAJU ZAJEDNO!

Aca Lukas i Sonja Vuksanović letuju u Turskoj s njihovom ćerkom Viktorijom, a folker je otkrio da li spavaju u istom krevetu.

Objavljeno:

Pevač Aca Lukas je nedavno privukao veliku pažnju javnosti zbog otkrića da letuje sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović, iako su već pet godina razvedeni, a ove godine otišli su u Tursku.

1 / 12 Foto: Nemanja Nikolić

Folker je tada rekao da sa Sonjom odlazi na letovanje isključivo zbog njihove ćerke Viktorije, a sada je otkrio i da ne spavaju u istom apartmanu.

"Sonja i ja idemo na more na pet, šest dana zbog našeg deteta. I prethodnih godina smo zajedno letovali. Ali ja spavam u jednom, a njih dve u drugom apartmanu. Sonja i ja nemamo se*s! Ponekad pomislim kako bi bilo lepo da opet budemo zajedno, pomisli i ona, ali nikada ne dođe do toga...", iskren je Lukas, koji je objasnio i zbog čega se stalno svađaju.

"Za tih nekoliko dana Sonja i ja se sto puta posvađamo! Nezgodni smo kada se dotaknemo prošlosti. Ona mi iznova prebacuje neke stvari, ali se trudim da je ne slušam. U početku mi je bilo čudno što zajedno idemo na odmor, ali sada mi je to u redu", izjavio je Aca i rekao da ga nije briga šta ljudi misle o tome što letuje sa bivšom suprugom.

"Ne želim nikome ništa da objašnjavam. Neka svako tumači na svoj način. Sa Sonjom sam u super odnosima, ali na zajednička putovanja ne idem zbog nje, već zbog naše ćerke. Viktoriju volim najviše na svetu i sve ću učiniti za nju. Puno mi je srce kada vidim koliko je srećna i vesela kada smo zajedno", poručio je, a tome u prilog ide i činjenica da sa naslednicom provodi puno vremena.

"Nisam se borio za starateljstvo, jer smatram da dete treba da živi sa majkom. Ali moja ljubav prema Viktoriji je tolika da ona može da bira kod koga će, a više vremena provodi kod mene nego kod majke. Sa mnom je radnim danima, a kod Sonje ode za vikend. Mnogo je inteligentna. Kada vidi da Sonja i ja nismo u dobrim odnosima ili da njenoj majci nešto nije po volji, ne dozvoljava mi da ulazim kod njih u kuću. Kada je dovozim kod majke, kaže mi: 'Nemoj, tata, da ulaziš, idem sama'. To radi samo da se nas dvoje ne bismo sreli i da ne bi ispao haos", otkrio je ponosno Lukas, koji će uskoro drugi put postati deda.

Bonus video:

00:26

Aca Lukas đuska uz pesmu Milice Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.