SVI ZAPANJENI ŠTA SE UPRAVO DEŠAVA SA ZORANOM MARJANOVIĆEM: Tu je i SNIMAK, OVO JE NEVIĐENO! (VIDEO + FOTO)
Foto: Stefan Stojanović

šok

SVI ZAPANJENI ŠTA SE UPRAVO DEŠAVA SA ZORANOM MARJANOVIĆEM: Tu je i SNIMAK, OVO JE NEVIĐENO! (VIDEO + FOTO)

Zoran Marjanović posle presude iz Paleate pravde otišao u kafić, pa se potom odvezao autom.

Objavljeno:

Viši sud u Beogradu doneo je danas presudu kojom je Zoran Marjanović proglašen krivim za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović.

- Svi smo videli da je Zoran Marjanović izašao iz sudnice i otišao u kafić, a potom seo u auto i otišao. Ovakav sllučaj do sada nije bio viđen, da je posle izricanja presude od 40 godina zatvora on najnormalnije seo u kafić, popio piće i seo u svoj automobil - ispričala je u uživo programu Kurir televizije novinarka Nevena Topličić.

1 / 7 Foto: Stefan Stojanović

Novinarka Kurira Jelena Spasić objasnila je zašto je, najverovatnije, Zoran Marjanović posle presude iz Paleate pravde otišao u kafić, pa se potom odvezao autom.

- Ovih nekoliko minuta sam iskoristila da pozovem sudije i tužioce koje poznajem i sa kojima sarađujem i svi kažu da nikada do sada nisu videli ovako nešto. Nije poenta samo u tome što je Zoran osuđen na 40 godina zatvora, već što je sudija odredila pritvor Zoranu Marjanović. Svi su iznenađeni što i posle odluke suda da mu bude određen pritvor - on je šetao napolje. Pojedini stručnjaci ističu da je moguće da se sudija odlučila da da nalog Odeljenju za potrage, da ga oni, praktično, ponovo uhapse i sprovedu u pritvor - rekla je novinarka Kurira Jelena Spasić.

00:57

Zoran Marjanović stigao kući posle izricanja presude


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.