MNOGI NE BI PREPOZNALI JELENU MARJANOVIĆ IZ OVOG PERIODA: Kao da je DRUGA ŽENA, skroz drugi LIK! (FOTO)
Foto: Printscreen

potresno

MNOGI NE BI PREPOZNALI JELENU MARJANOVIĆ IZ OVOG PERIODA: Kao da je DRUGA ŽENA, skroz drugi LIK! (FOTO)

Malo ko je video ove fotografije!

Objavljeno:

Tragično nastradala pevačica, Jelena Marjanović, bila je velika umetnica, a na vrhuncu karijere zadesila ju je stravična sudbina. Jelena je tragično nastradala kada je imala 33 godine, a njena smrt i dalje je obavijena velom misterije.

Karijeru je započela sa 13 godina, a svoj prvi album izdala kao tinejdžerka, pri čemu je privukla pažnju javnosti koja ju je, zbog sličnosti glasa, smatrala mogućom naslednicom Cece Ražnatović.

Kao starija, pokojna pevačica se prvi put pojavila na audiciji u muzičkom takmičenju “Zvezde granda” 2009. godine sa pesmom “Kad bi znao kako mi je” Suzane Jovanović, koja je tada bila član žirija.

Jelena je na audiciju došla jednostavno odevena i bez trunke šminke, a u tom trenutku imala je samo 26 godina, tako da bi je retko ko prepoznao.

Pokojna pevačica je svoju muzičku karijeru započela mnogo ranije nego što i publika misli, međutim njen prvi nastup kod Minimaksa prošao je nezapaženo.

Jelena Marjanović
foto: Facebook/Jelena Marjanović

Jelena je te godine nastupila u emisiji kod Minimaksa, ali i izdala CD i kasetu. Pesme koje su se našle na tom njenom albumu su: ''Ništa nismo više'', ''Bez ičega da si'', ''Suđeno mi'', ''Mangupe'', ''Plači srce, plači'', ''Leptir'', ''Ćao malo'' i ''Vazduh mi se ne diše''.

Ona se tad pojavila obučena skroz u belo, a njena lepota i duga crna kosa, kao i raskošni glas su svi zapamtili.

1 / 8 Foto: Printscreen/Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Karijeru joj je, međutim, obustavila porodična tragedija i smrt oca. Pevanjem je ponovo počela da se bavi više od deceniju kasnije, odnosno posle udaje za kompozitira Zorana Marjanovića sa kojim je imala ćerku.

Podsetimo, suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene Krsmanović danas će u 11 sati, posle šest i po godina od ubistva, konačno biti završeno izricanjem presude Višeg suda u Beogradu. Ovom presudom konačno će se doći do odgovora na pitanje koje svi postavljaju godinama - Da li je Zoran ubio Jelenu?

1 / 5 Foto: Print Screen Youtube

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.