POSLEDNJI SNIMAK JELENE MARJANOVIĆ POTRESAO NACIJU: Nakon 6 godina VIDIMO NJENO PRAVO LICE! (VIDEO)
Foto: PRIVATNA ARHIVA

tuga

POSLEDNJI SNIMAK JELENE MARJANOVIĆ POTRESAO NACIJU: Nakon 6 godina VIDIMO NJENO PRAVO LICE! (VIDEO)

Ovo je njen poslednji nastup!

Objavljeno: 09:45h

Suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene Krsmanović danas će u 11 sati, posle šest i po godina od ubistva, konačno biti završeno izricanjem presude Višeg suda u Beogradu. Ovom presudom konačno će se doći do odgovora na pitanje koje svi postavljaju godinama - Da li je Zoran ubio Jelenu?

Sudski proces koji traje tri godine danas će biti okončan prvostepenom presudom postupajućeg sudskog veća koje od 5. novembra 2019. godine vodi glavni pretres protiv Zorana Marjanovića dokazuje da je počinio teško ubistvo supruge, pevačice Jelene Krsmanović. Zoranu je zbog ovog krivičnog dela zaprećena kazna zatvora do 40 godina.

U ovu sudnicu Zoran Marjanović bi trebalo da dođe sa svojim braniocima advokatima Veljkom Delibašićem, Nikolom Dumnićem, Aleksandrom Zarićem i Stefanom Jokićem. Ovaj tim advokata Zorana zastupa od hapšenja 16. septembra 2016. godine.

1 / 8 Foto: Print Screen Youtube/ YouTube Account

Tragično nastradala pevačica "Granda" Jelena Marjanović nekada Krsmanović, poslednji nastup imala je početkom marta 2016. u rijalitiju "Parovi".

Jelena je neretko bila gošća popularne vile u Zemunu, gde je uvek pravila odličnu atmosferu na žurkama. Pretpostavlja se da je njen poslednji nastup bio upravo u ovom rijalitiju, početkom marta.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.