RAZOTKRIVENI ACA LUKAS I SONJA VUKSANOVIĆ: Sve vreme OBMANJIVALI JAVNOST, sad je jasno šta su radili!
Foto: Dragan Kadić

šok saznanje

RAZOTKRIVENI ACA LUKAS I SONJA VUKSANOVIĆ: Sve vreme OBMANJIVALI JAVNOST, sad je jasno šta su radili!

Ako se prisetimo, Sonja je Acu u neko doba čak prijavila i za porodično nasilje.

Objavljeno:

Nebrojeno puta do sada Aca Lukas, koji je ponosni otac četvoro, Lazara, Andreja, Miljane i Viktorije, tvrdio je da je za svoje naslednike spreman na sve. Da bi ispunio njihove želje i video osmehe na njihovim licima on povremeno čini ludosti, a jedna od njih, po mišljenju javnosti, dogodila se i nedavno na crnogorskom primorju, zbog čega portalima kruži naslov "Pomirili se Aca Lukas i Sonja".

Naime, muzičar je zbog svoje najmlađe naslednice pristao na zajedničko letovanje sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović, sa kojom je prošao vrlo turbulentan period. Ako se prisetimo, Sonja je Acu u neko doba čak prijavila i za porodično nasilje, zbog čega je boravio u pritvoru, ipak pevač folk muzike odlučio je da sva pomenuta dešavanja ostavi daleko u prošlosti i još jednom pređe preko svojih ubeđenja, a sve zbog Viktorije.

1 / 6 Foto: Instagram

- Najmlađi član jedino i ide sa mnom, ostali idu svojim putem. Ovi stariji samo traže avionske karte da im se kupe. A s Viktorijom odemo Sonja i ja, iako nismo zajedno, ali s Viktorijom odem - izjavio je pevač, koji već neko vreme sa bivšom izabranicom i mezimicom boravi u Crnoj Gori. Deo odmora on je doduše posvetio i sinu Lazaru, njegovoj supruzi Ani i unuki, a ostatak vremena nastoji da bude kraj Viktorije i naravno Sonje.

Na pitanje da li misli da će javnost ovo putovanje protumačiti pogrešno i eventualno zaključiti da su se pomirili Aca Lukas i Sonja, pevač kaže:

- Potpuno mi je bespredmetno da to i objašnjavam nekom. Ako je to nekom interesantno, neka tumači kako hoće. Ja znam šta radim u životu. Neću da se pravdam bilo kome. Kad god odemo negde, mi smo srećni i veseli. Ja svoje dete volim i za nju ću da uradim sve na svetu. Za svoju decu ću uvek da uradim sve. A naravno neću nešto što je protiv volje, ja sam sa Sonjom u super odnosima - zaključio je Lukas.

Aca Lukas, Radiša Trajković Đani, Sonja Vuksanović
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.