OVO JE BOŠKOVA JULIJA! Gaje petoro dece, KAO SINĐELIĆI: Evo šta ona kaže za muža POLITIČARA! (FOTO)
Boško Obradović, Foto: Emilija Jovanović

zanimljivo

OVO JE BOŠKOVA JULIJA! Gaje petoro dece, KAO SINĐELIĆI: Evo šta ona kaže za muža POLITIČARA! (FOTO)

Ona je osvojila srce srpskog političara

Objavljeno: 12:02h

Lider Dveri Boško Obradović i pored bavljenja politikom ima dovoljno vremena za porodicu. Čitaocima „Blica“ je pre nekog vremena predstavio je svoju, kako kaže, „vrlo prosečnu, običnu, samo malo mnogobrojnu srpsku porodicu“.

Boško Obradović
foto: Emilija Jovanović

Obradović u braku se sa Julijom koja opisuje svog partnera kao dobrog supruga i još boljeg oca.

- Julija i ja brinemo o petoro dece: Aleksandri, Mini, Magdalini, Anđeliji i Rastku. Imamo i roditelje, braću i sestre, mnogobrojnu rodbinu, tako da je u našoj kući uvek zabavno. Nema razlike u politici koju zastupam i mog privatnog života. Ja sam za porodicu na prvom mestu. Porodica nas je održala kroz vekove i kad je bilo najteže. Nema druge, mirnije i sigurnije životne luke. Borim se za Srbiju koja će biti prijatelj porodice, verujući da svojoj deci dugujemo uređenu državu kako se iz nje ne bi odlazilo u inostranstvo. Naše je da napravimo sistem u kojem će vladati zakon i pravda, kao i iste šanse za sve. Ostalo mogu i moraju sami - priča Boško Obradović.

Kaže da svaki slobodan trenutak koristi da bude sa suprugom i sa decom, iako su im deca već velika i imaju svoje živote, obaveze, interesovanja.

- Uvek sam se trudio da moj specifičan posao kojim se bavim ne utiče na njihove živote, da žive i stasavaju normalno i bez opterećenja. Zahvaljujući zdravoj sredini u kojoj rastu, posebno porodici i prijateljima, uspeli smo da ih sačuvamo od većine negativnih uticaja koju bi moja politička borba mogla da im nanese. A oni su birali dobro društvo, što je još važnije. Sada kad su devojke na studijama, imamo još veću dinamiku jer studiraju u različitim gradovima, gde ih ponekad obilazimo iako svi najviše volimo naš porodični kutak u Čačku, kao i naša sela iz kojih potičemo - Vraniće iznad Čačka i Markovicu kraj Lučana.

Julija Obradović naglašava da je uvek pored sebe zamišljala jakog, pažljivog i dobrog čoveka kakav je, tvrdi, njen suprug.

- Sva deca su od njega pokupila ponešto, a svi zajedno osmeh, zajedništvo i umeće ljubavi. Zbog čestih putovanja i odsustvovanja, mnogo nas je razmazio i naučio na neka mala, divna iznenađenja. Imamo samo naše vreme i samo naša mesta i to je svima poseban izvor dobre energije. On ima taj dar za organizaciju i iznenađuje: tako mi je priredio predivnu proslavu rođendana na koju je tajno pozvao čak i sve moje najbolje prijatelje iz studentskih dana sa raznih strana Srbije, a da ja to uopšte nisam znala dok ih nisam sve ugledala. Posebno se potrudio oko organizacije proslava osamnaestog rođendana naše četiri ćerke, da njihovo punoletstvo ostane nezaboravno – kaže ona. Ipak, kaže, ima i manu.

- Vrlo je blag prema deci. Svima nam teško pada razdvojenost, ali deca i ja razumemo da je to njemu važan izbor i posao, ali i lična žrtva za bolju budućnost sve dece. Mi smo njegov bočni štab u koji uvek može da se vrati i odmori, radujemo mu se, bodrimo ga, a ponekad i kritikujemo - priča Julija Obradović.

Kaže da je nervira jedna stvar - Boško je u svemu suprotan onome kako su ga režimski mediji predstavili odnosno ocrnili.

- Nisam upoznala nekoga ko ima više razumevanja za ljude, ko više oprašta i pomaže drugima. Ne znam da li bih uopšte želela da upoznam Boška iz režimskih medija, ali znam da bi mnogi želeli da upoznaju mog Boška kada bi znali kakav je zaista privatno. Verujem da bi pobrao ogromne simpatije i imao mnogo veću podršku na izborima kada bi ljudi samo imali mogućnost da ga lično upoznaju, a takve komentare stalno čujem od onih koji su tu priliku imali - kaže gospođa Obradović.

Njen suprug, s druge strane, kaže da porodice sa većim brojem dece imaju zanimljivu dinamiku, nekad tešku, ali mnogo češće divnu, i da ne postoji ništa na ovom svetu što može više da te usreći od uspeha svoje dece.

- Posebno me oplemenjuju moje ćerke, sada već odrasle devojke. Prošli smo razne faze njihovog odrastanja, patili što nemaju dečka, zaljubljivali se sa njima, brinuli oko polaganja prijemnih za fakultete... Rastko je najmlađi, jedini dečak i samim tim svima nam je miljenče, što nekad mora da se koriguje jer to može da zloupotrebi. Ako se ponekad i naljutim na njega, on uvek ima pet žena na svojoj strani i tako ostaje neprikosnoven u našem porodičnom carstvu. Nema nikakve razlike u podizanju devojčica i dečaka, jer deca rastu u dobre ljude najviše od ljubavi. Bog nam je dao najveći dar - što nas ima dosta i u tom bogatstvu ličnosti, karaktera i stalnih novih događanja zaista uživamo, a deca imaju priliku da vežbaju značaj braka i porodice za život - rekao je tada Obradović.

Bonus video:

02:36

DVERI NE ŽELE U NOVU VLADU Boško Obradović predao spisak zahteva Vučiću

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.